Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Quadcopters zijn te gek! | Berichten.org

Quadcopters zijn te gek!

Als je fan bent van alles wat met gadgets te maken heeft, dan vindt je quadcopters ook zeker helemaal te gek. Deze op afstand bestuurbare drones bestaan nog niet zo heel erg lang en zijn anders dan radiografisch bestuurbare helikopters. Lees verder om erachter te komen wat een quadcopter precies is en wat je er allemaal mee kan.

Waarom zijn quadcopters te gek?


Zoals de naam al doet vermoeden heeft een quadcopter vier rotoren. Dit zorgt ervoor dat het apparaat eenvoudig te besturen is. Het is dus heel gemakkelijk om met een quadcopter te vliegen. Er zijn heel veel verschillende modellen verkrijgbaar. Er zijn grote en kleine quadcopters met diverse extra functies, zoals een ingebouwde camera om luchtopnames te maken. Omdat ze eenvoudig te besturen zijn is het met een klein model zelfs mogelijk om binnenshuis te vliegen. Je kunt echt heel veel plezier beleven aan quadcopters, vooral als je een model koopt met een camera.

Hoe duur is een quadcopter?


De prijzen van quadcopters zijn erg verschillend. Het is nog niet zo lang geleden dat ze een betaalbaar product zijn geworden voor de hobbyist. Je kunt al een goedkope quadcopter kopen voor ongeveer 30 euro. Deze is minder stevig en heeft minder functionaliteiten, maar voor beginners is een goedkoop model perfect. Je zult vanzelf merken dat het vliegen van je eigen quadcopter te gek is. Als je er eenmaal aan begint, dan wil je niet meer ophouden.

Je eigen quadcopter bouwen


Het is ook mogelijk om zelf een quadcopter in elkaar te knutselen. Hier zijn speciale bouwpakketten voor die je in de winkel kunt kopen of online kunt bestellen. In het begin kan het nog wat lastig zijn om erachter te komen wat je precies moet, maar gelukkig zit er altijd een duidelijke handleiding bij. Als je je eigen quadcopter gaat bouwen, dan kun je dit model steeds verder uitbreiden met extra elementen. Er zijn namelijk een hoop extra onderdelen te krijgen die jou vliegervaring nog beter en leuker kunnen maken!

Het vliegen van quadcopters is dus helemaal te gek! 

Bericht geschreven door: Niels
Aantal keer gelezen: 1260x
Toegevoegd op: 2014-12-12 15:16:18
Laatst gewijzigd op: 2014-12-12 15:16:18

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen