Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Snail gel de Tuinen: Dr. Organic | Berichten.org

Snail gel de Tuinen: Dr. Organic

De Tuinen verkoopt naast hun reguliere slakkengel ook een ook biologische variant: de Tuinen Snail gel. Deze gel is zoals het zegt in vergelijking met de andere slakkengel gemaakt van biologische ingrediënten. Dit biologische snail gel is van het merk Dr. Organic, dat meer biologische producten verkoopt bij de Tuinen.

Belangrijke ingrediënten

Een aantal overige belangrijke ingrediënten zijn linalool, geraniol, citral en bepaalde oliën. Hiernaast zijn de belangrijkste ingrediënten natuurlijk het slakkenslijm extract en het natuurlijke allantoïne crème dat er aan toegevoegd wordt. Deze zorgen voor de genezende werking van het product op de huid.

Andere slakkenslijm producten bij de Tuinen

Ze hebben nog vele andere producten, de bekendste is het slakkengel en het slakkencrème. Hiernaast hebben ze nog producten als masker en oogserum. De slakkengel en slakkencrème hebben als voordeel dat ze overal op de huid gebruikt kunnen worden. De producten als het oogserum en het masker hebben weer als voordeel dat het, het beste resultaat levert rondom de ogen (oogserum) en he gezicht (masker).

Snail gel van Dr. Organic

Het snail gel is een hydraterende en anti aging gel dat verschillende voordelen heeft voor de huid. Een potje bevat 50 ml inhoud. Het bevat het unieke slakkenslijm extract dat slakken produceren om hun eigen huisje te repareren als deze beschadigd zijn. Met onder andere de ingrediënten die zonet genoemd zijn, en toevoeging van elastine, collageen en glycolzuur zorgt dit product ervoor dat het slakkenslijm optimaal wordt opgenomen in de huid, voor een optimaal resultaat.

Andere slakkengel producten

Er bestaan naast de slakkengel producten van de Tuinen ook nog andere merken. Denk hierbij aan het slakkengel van Armonia, Natusor of Ortho. Al deze producten zullen soortgelijke ingrediënten bevatten en voor soortgelijke resultaten zorgen. Hiernaast bestaan er ook producten die helemaal geen slakkenslijm bevatten maar wel doen alsof er slakkenslijm in hun gel of crème zit.

Bericht geschreven door: slakkengelervaring
Aantal keer gelezen: 937x
Toegevoegd op: 2014-11-02 20:01:43
Laatst gewijzigd op: 2014-11-02 20:01:43

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen