Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De keuze van je vakantie, best lastig. | Berichten.org

De keuze van je vakantie, best lastig.

Een vakantie kiezen kan lastig zijn, maar als je het geld er voor hebt dan is Afrika een absolute aanrader. Er zijn mooie plekken die je kunt bezoeken en er zijn veel mogelijkheden tot het doen van een safari.

Voor vele een best lastige keuze, het kiezen van een vakantie bestemming. Er zijn zoveel plekken op de wereld waar je naar toe kunt, maar vaak gaat het allemaal teveel kosten. Voor de mensen die het echter niet zoveel uitmaakt wat het allemaal gaat kosten zijn er een hoop optie mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een safari Botswana. Er zullen niet heel veel mensen zijn die kunnen zeggen dat ze op safari zijn geweest in Botswana. Als je het dan helemaal te gek wil maken dan kun je ook nog gaan voor een privé safari Zuid Afrika.

 

Een privé safari is een safari waar je voor jezelf helemaal kunt bepalen wat je allemaal gaat doen. Zo wordt je in een privé vliegtuig van lodge naar lodge gevlogen en bij alle activiteiten zijn het eten en drinken inbegrepen. Het begint allemaal op dag 1 waar je aankomt in Afrika en waar je naar je verblijfplaats wordt gebracht en de volgende ochtend weer opgehaald wordt om te vertrekken naar de plek waar de safari gehouden wordt. Aangezien het gaat om een privé safari zul je de enige zijn die met een gids rond rijdt of loopt op de plek waar de safari plaatsvind. Vervolgens zul je weer overnachten op een exotisch plek waar je perfect verzorgd wordt en alles geregeld wordt voor je. De volgende dag zul je naar een andere plek trekken. Je zult op een privé safari ongeveer 3 á 4 verschillende safari parken bezoeken met allemaal hun eigen schoonheid. Daarnaast zul je ook in verschillende uitbreide villa’s slapen.

 

De reis van de prijs is natuurlijk verschillende, maar dit zal rond de 3.000 euro zijn. Wat, al ga je kijken naar wat je ervoor krijgt, ontzettend meevalt. Daarnaast kun je eventuele specifieke wensen aangeven en wordt hier ook rekening mee gehouden.


Bericht geschreven door: brandon
Aantal keer gelezen: 3699x
Toegevoegd op: 2014-10-16 11:43:24
Laatst gewijzigd op: 2014-10-16 11:43:24

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen