Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De printers gemaakt voor bar en QR - codes. | Berichten.org

De printers gemaakt voor bar en QR - codes.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten printers die door bedrijven in gebruik genomen worden voor het printen van barcodes of QR codes. Dit zijn speciale printers die vrijwel niemand thuis heeft staan.

Een printer, een apparaat dat altijd leeg is op het moment dat je het nodig hebt. Een scriptie die de volgende dag ingeleverd moet worden, dan kun je je klok erop gelijk zetten dat je printer diezelfde avond nog op is. Vaak is het dan goedkoper om een nieuwe printer te kopen in plaats van het vervangen van de cartridges. Dit is slechts een klein voorbeeld op het gebied van printers, want er zijn nog zo veel meer printers dan dat je denkt. Vaak zijn die printers die alleen gebruikt worden door grote bedrijven die de hele dag niets anders doen dan codes printen op verschillende materialen en dan ook verschillende soorten codes printen.

 

Een voorbeeld van een printer die dit kan is een barcode printer. Zoals de naam al zegt kan de barcode printer een barcode printen. Het klinkt allemaal zo makkelijk en dat is het eigenlijk ook. Producten moeten allemaal voorzien worden van een bar code en dit wordt gedaan met zo een printer. Het is in principe lopende band werk. Er moeten echter wel speciale printers voor worden aangeschaft want met een gewone printer zullen de snelheden, die nodig zijn, niet behaald kunnen worden.

 

Een andere printer die, wel iets minder maar, ook gebruikt wordt is de QR code printer. Een QR code printer kan QR codes printen en voor sommige bedrijven is dit een belangrijk iets, omdat die graag voor hun website, e-mail adres of andere zaken een QR code willen hebben. Hier zijn dus de speciale QR code printers voor. Voor deze printers gelden ook dezelfde regels als een barcode printer. Alles wordt namelijk gedaan op lopende band werk. Dan kun je denken aan flyers waar een QR code op geprint moet worden voor een speciaal evenement. Er zijn zo veel meer printers dan dat je je kunt voorstellen.


Bericht geschreven door: brandon
Aantal keer gelezen: 1501x
Toegevoegd op: 2014-10-16 10:51:21
Laatst gewijzigd op: 2014-10-16 10:51:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen