Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kievit Super Blend - de ultieme superfood mix! | Berichten.org

Kievit Super Blend - de ultieme superfood mix!

Wat is een gezond ontbijt?

 

Brood mag niet meer. Suikers mogen niet meer. Havermout mag geloof ik alleen nog maar van Kris Verburgh en koemelk is voor baby koeien...? Geen GMO's en altijd glutenvrij?

 

Gek werd ik ervan, dus al jaren maakte ik mijn eigen super ontbijt shake: 

  • een goede basis (amandelmelk of rijstemelk)
  • persoonlijke superfood mix (eiwitten, vetten, vitaminen, greens, cacao, maca, etc.)
  • toppings om het lekker te maken (mijn favoriete fruit en noten)

Had ik al gezegd dat ik elke ochtend stress had? ;-)

 

Fitplein komt met de oplossing: Kievit Super Blend

 

In 2013 ging ik bij Fitplein werken, een gezondheidsplatform over gezond leven, bewust leven. Daar vertelde ik over mijn dagelijkse ergernis. Wat bleek? Dat was ook een dagelijks ritueel van mijn collega's! Dat moest anders kunnen, dus we gingen op pad. 

 

En dat duurde even. Want behalve supergezond en supergemakkelijk moest het natuurlijk ook superlekker worden! We hebben een groot testpanel bij elkaar geroepen en zijn gaan experimenteren. Uiteindelijk mondde dit uit in een nieuw product waar ik super trots op ben: De Kievit Super Blend! 

 

Wat is Kievit Super Blend?

 

Kievit Super Blend is een superfood mix die bestaat uit meer dan 30 rauwe wholefoods, van eiwit tot kokos, van chiazaad tot chlorella en van maca tot acerola bessen. Er is verder werkelijk niets aan dit product toegevoegd! Geen suikers, geen GMO's, kleurstoffen of geurstoffen. En wat is 'ie lekker geworden! 

Kievit Super Blend is rijk aan eiwitten, dus behalve dat het in een gezonde levensstijl past, draagt het bij aan sportprestaties en gewichtsbeheersing. Het is koolhydraatarm, dus we worden er niet dik van, en vezelrijk, dus bijzonder goed voor ons darmstelsel. 

Heb je een bijzonder dieet? Eet je glutenvrij, zuivelvrij, ben je vegetariër, veganist, paleo-addict of raw-food addept? Met dit product maakt dat allemaal niet meer uit, wij hebben met iedereen rekening gehouden! 

 

Kievit Super Blend proeven?

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis sample aan door een mail te sturen naar info@fitplein.nl. Bellen is ook mogelijk onder kantoortijd naar 020 - 30 90 400. Wij sturen je graag een sample toe. 

Wil je Kievit Super Blend direct kopen? Dat kan natuurlijk ook, bestel je Kievit Superblend superfood mix hier in de superfoodmarkt. Wil je eerst op je gemak meer informatie? Kijk dan op www.kievitblend.com. 

 

Laat je ons weten wat je ervan vindt? 


Bericht geschreven door: Fitplein
Aantal keer gelezen: 1255x
Toegevoegd op: 2014-10-05 10:38:43
Laatst gewijzigd op: 2014-10-05 10:38:43

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen