Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat doe je als je de loterij wint? Sneakers online kopen? | Berichten.org

Wat doe je als je de loterij wint? Sneakers online kopen?

Iedereen die droomt er wel eens over. Die ene dag die je hele leven op de kop zet. Alles wat je in je hoofd hebt waarmaken. Iedereen die hoopt ooit eens de loterij te winnen, maar er zijn maar enkele die dat daadwerkelijk mee maken.

Afgelopen week was het dan zover. Ik deed mee met de grootste loterij die ons kikkerlandje kent. Toen ik die dag wakker werd had ik het gevoel van “This is it”, vandaag gaat het gebeuren, ik ga de loterij winnen. M’n hart ging te keer en kreeg het heel erg warm. Betergezegd benauwd. Zo snel als ik kon ging ik mij omkleden en raasde naar de winkel. Ik was waarschijnlijk een van de laatste mensen die, die dag nog een loterij ging kopen met de het idee: “Ik ga winnen”.

Op de terug weg naar huis begon ik al dag te dromen. Wat als ik straks echt de loterij win? Wat zal ik eens voor mezelf kopen? Op een gegeven moment staarde ik naar beneden en zag dat mijn schoenen er niet meer goed uitzagen. Ik dacht bij mezelf. Juist ik heb nieuwe schoenen nodig, dat is het eerst wat ik ga kopen als ik eenmaal de loterij heb gewonnen. Het leek wel een film waarin ik die dag zat.

Zo gek dat ik ben ging ik online zoeken naar nieuwe sneakers. Vandaag de dag zijn er veel jongs en meisjes die op sneakers lopen, echte musthaves. Ik dacht laat ik eens opzoek gaan naar een leuke paar sneakers. Na lang online zoeken kwam ik op een website terecht waar ik al snel de sneakers zag die bij mij pasten. De sneakers kosten 100 euro. Je hoeft geen loterij te winnen om de schoenen te dragen, maar wel zo prettig om ze “cadeau” te krijgen.

In de avond was het zover. Met klamme handjes zat ik op de bank om de uitslag te volgen. En wat bleek? Ik had gewonnen! Je denk waarschijnlijk dat het een film is, maar echt waar ik heb gewonnen! Helaas niet de hoofdprijs, maar wel 150 euro! Het was een goed gevoel, maar eigenlijk ook een teleurstelling aangezien ik niet de hoofdprijs had gewonnen.

Eind goed al goed. Ik dacht dan ga ik lekker de sneakers online bestellen die ik gevonden heb en met het resterende bedrag heb ik die dag samen met m’n vriendin een drankje gedronken in de stad.


Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 7393x
Toegevoegd op: 2014-10-01 10:55:42
Laatst gewijzigd op: 2015-01-13 13:59:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen