Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vintage kleding kopen | Berichten.org

Vintage kleding kopen

Vintage mode: een stijl die nooit uit de mode is. Vintage kleding is of retro stijl gedefinieerd als kleding uit de jaren 1920 tot en met 1940. In de taal van de mode, kan enkele stijlen zoals vintage voor vele de verbeelding spelen.

Weinig dingen roepen verleidelijke beelden van de klassieke mode op dezelfde manier dat vintage stijl kan. Van adembenemende barokke ontwerpen die tijd te overstijgen om de vrijgevochten karakter van bohemien chique, vintage biedt verfijnde mode, dat is natuurlijk merkwaardig persoonlijk, invloedrijke en charismatische voor de vrouw van vandaag. De klassieke lijnen, de sierlijke vormgeving en uniek tijdloos karakter creëren een naadloze mix van verfijnde stijl die alle liefhebbers van vintage mode zullen waarderen.

 

Eigentijdse stijl voor een Modern Age of was het de nillies? 

Vintage is verkrijgbaar in een ware regenboog van kleuren, en doorspekt met fashion-forward ontwerpen, elk van onze onderscheidende moderne stukken is zo individueel als u, ontworpen om een niveau van stilistische personalisatie die ongeëvenaard bieden. Geschikt voor zowel casual en speciale gelegenheden, maar ook de meeste seizoenen, elk van onze zorgvuldig geselecteerde items is een uitstekend voorbeeld van subtiele finesse en een meeslepend handtekening nota van de moderniteit, de presentatie van de beste van cutting edge trends die voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Verliefd op vintage of retro mode helemaal opnieuw de zelfde keuze maken.

Als een toonaangevende website selecteren we wereldwijde online shopping bestemming, en bieden we enkel een breed scala aan hoogwaardige kleding. Gefabriceerd in fabriek door  toegewijde professionele medewerkers geven we de beste service aan onze bezoekers van België en Nederland.

 

Mode is niet alleen stijl

Op Zamboo.be is mode pure  lifestyle. Wij leven en ademen mode, zowel nieuwe als vintage, en wij denken dat u ook dezelfde passie deelt.

Laat je inspireren en breng een bezoek op http://www.zamboo.be/vintage-kleding

 

Met dank aan http://www.berichten.org/


Bericht geschreven door: Zamboo
Aantal keer gelezen: 894x
Toegevoegd op: 2014-09-28 21:50:21
Laatst gewijzigd op: 2014-09-28 21:50:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen