Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Online Winkelcentrum | Berichten.org

Online Winkelcentrum

Wat zou het toch prachtig heerlijk zijn je inkopen te kunnen doen met behulp van het internet in een online winkelcentrum. Het is de doelstelling van ons om een winkelcentrum te bouwen waar je in eerste instantie betrouwbaar en gerust kunt shoppen waar je ook bent en waneer het jou uit komt. En het is ook leuk om te zien dat je in een winkel op het internet heel vaak minder betaald voor de artikelen en diensten die je aankoopt.

Waarom bespaar je geld als je de artikelen aanschaft op het internet.

Hoezo is eenzelfde artikel in een winkel meestal duurder dan op internet? Het is goed dat consumenten deze kwestie aan de orde stellen. Voor de economen onder ons zal het wel duidelijk zijn, maar we zijn niet allemaal een econoom. Met alle begrip wil ik toch op deze vraag kort ingaan om alle onduidelijkheid weg te nemen.

 

Bedrijf en zijn economie in het kort

De meeste producten die je aanschaft doorlopen een aantal stappen in het productieproces alvorens het als eindproduct de consument bereikt. Je moet het je even inbeelden, een bedrijf koopt grondstoffen en maakt een artikel. Aansluitend verkoopt hij het artikel aan een grossier en op zijn beurt weer door verkoopt aan de winkellier. En dan kan de klant er over beschikken.

Elk firma die ook maar wat aan het artikel heeft bij gedragen (alle schakels in de bedrijfskolom) wil zonder twijfel geld verdienen. Daarbij zullen ook de kosten die alle schakels in de bedrijfskolom gemaakt heeft plus de winstmarge terugverdiend worden. Ingeval je een of meerdere schakels weghaalt in de bedrijfskolom wil dat zegen dat je minder kosten maakt, dus het artikel goedkoper kan worden.

De uitgaven van een online winkel zijn meestal lager en kan daarom voordeliger functioneren

Online winkels hebben daarbij in ieder geval vaak minder uitgaven. Denk je nu eens in wat voor een kostbare kwestie het is een winkelpand te huren of te kopen voornamelijk op een A locatie. En dan is het ook nog zo dat je meer personeel nodig zal hebben. Daar komt nog eens overheen dat de energie kosten bijvoorbeeld gas en stroom dikwijls hoger zijn. Het is zo dat internet winkels meestal nauwelijks meer zijn dan een groot opslagplaats. Meestal is het zo dat je als webwinkel ook geen al te grote goederenvoorraad aan te leggen. Koopt de consument wat, dan zou je het kunnen laten afleveren door de groothandelaar. De overheadkosten zijn bij een zaak die handelt via het internet in elkgeval lager.


Centen uitsparen wil toch iedereen! Zoek dan allereerst op het internet

Het loont uiteraard altijd de moeite om een momentje op internet te kijken of een product of dienst voordeliger te verkrijgen is. Het is ook zo dat de hoogte van de verkoopprijs bij een artikel niet voor iedereen enorm belangrijk is. Het inkopen in gewone winkels offline heeft ook een hoeveelheid voordelen. Je kunt je laten informeren door het medewerkers. Normaliter werkt het nog telkens beter dat u fysiek naar een winkel kunt gaan om je klachten te laten horen over het artikel. Het artikel vasthouden. Zo kan je wel even door gaan Maar als je de verkoopprijs wat je moet dokken voor een artikel belangrijk vindt, zou ik je adviseren toch eventjes over het web te surfen.

 

Postorder Winkelcentrum, meer dan online winkelen alleen

 Met het Online Winkelcentrum kun je ongestoord 24.7 heerlijk winkelen op het internet in winkels online die wij voor je hebben verkozen op prijs en kwaliteit verhouding, maar belangrijker mogelijk nog wel hebben we deze handelaren ook nog eens beoordeeld op service gedurende maar speciaal na je aankoop. Bedrijven zoals bijvoorbeeld bol.com, OTTO, Zalando, BCC, V&D maar ook C&A, en heel veel andere top winkels die met ons samendoen in het online winkelcentrum van dit moment.


Bericht geschreven door: Postorder Winkelcentrum
Aantal keer gelezen: 1529x
Toegevoegd op: 2014-09-04 10:16:20
Laatst gewijzigd op: 2014-09-04 10:16:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen