Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Mijn iPhone verkopen is dat wel zo slim? | Berichten.org

Mijn iPhone verkopen is dat wel zo slim?

Tegenwoordig verkopen veel mensen hun oude mobiel aan een partij die telefoons recycled. Je krijgt dan een vergoeding voor jouw oude toestel. Tevens help je het milieu omdat er minder grondstof ontrokken wordt aan het milieu.

Je hoort er mensen steeds vaker over, je oude telefoon verkopen. Veel mensen snappen er geen snars van. Ze kampen vaak met vragen als: Waar kan ik mijn oude telefoon verkopen, is dat wel betrouwbaar, krijg ik mijn geld echt en ga zo maar door. We kunnen je geruststellen dat er voldoende betrouwbare aanbieders zijn waar je een eerlijke indicatie krijgt en ook daadwerkelijk gaat ontvangen wat er van tevoren werd aangegeven. Je moet zelf natuurlijk ook eerlijk blijven. Zou je aangeven; Het toestel werkt perfect en dat doet die niet. Tja dan ga je er minder voor krijgen.

 

Wat zijn de beste toestellen om te verkopen?

Veel mensen hebben nog wel enkele oude toestellen in de la liggen. De meeste oude telefoons leveren slechts enkele euro's. Toch kan het ook anders mocht je een Samsung galaxy of zelfs een oude iPhone in de la hebben liggen krijg je heel wat meer geld voor de mobiel. Vooral een iPhone verkopen aan een opkoper kan lucratief uitpakken. Sommige oude iPhones kan je meer dan 100 euro voor krijgen. Zoiets laat je natuurlijk niet liggen. De iPhone is dan ook het meest waardevolle toestel van dit moment.

 

Is het wel slim om je oude iPhone te verkopen?

In de kast laten liggen levert in ieder geval niets op. Wij denken dat het beter is om je oude iphone te verkopen. In de la laten verstoffen terwijl het toestel minder waard wordt lijkt me geen goed idee. iPhones blijven altijd een bepaalde waarde houden. Er zit zelfs goud en zilver in verwerkt en nog wel tal van belangrijke grondstoffen. Het beste kan je een werkende iPhone verkopen aan een opkoper. Het toestel krijgt dan veelal een 2e kans. Je krijgt dan ook veel meer geld voor jouw oude toestel.


Bericht geschreven door: gna1983
Aantal keer gelezen: 1470x
Toegevoegd op: 2014-08-25 15:39:07
Laatst gewijzigd op: 2014-08-25 15:39:07

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen