Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Productief de dag door komen door effectief te slapen | Berichten.org

Productief de dag door komen door effectief te slapen

Lees in dit artikel met welke combinatie je een optimaal slaapcomfort kan behalen. Door middel van de juiste boxspring combinatie is het mogelijk om de dag productiever door te komen.

Goed slapen is essentieel om productief de dag door te komen. Een goede slaap is daarom belangrijk en van veel factoren afhankelijk. Met alleen koffie red je het productief werken op lange termijn namelijk niet. Het is daarom belangrijk om thuis een goede slaapcombinatie van matras, kussen en bedbodem te hebben. Een goed voorbeeld van zo’n combinatie is de boxspring.

Voordelen van de boxspring

Een goede slaap begint bij een goede combinatie. Een goed en comfortabel bed is bijvoorbeeld de boxspring combinatie. Dit bed biedt namelijk veel voordelen. Het boxspring bed is een combinatie van een bedbodem en een matras. Doordat dit één combinatie is geeft de boxspringcombinatie veel comfort. Maar de boxspring biedt nog andere voordelen. Zo heeft de combinatie een open structuur en dit zorgt voor hygiëne. De hygiëne is op lange termijn belangrijk voor een goede slaap. Ook voelt het luchtig en niet klam en nat aan door de open structuur. Ook is de boxspring combinatie hoog, wat zorgt voor een makkelijke in en uitstap. Daarnaast is het mogelijk om een extra topdekmatras toe te voegen voor extra comfort. De boxspring is in principe verkrijgbaar met elk type matras en is naar eigen wens in te vullen.

Naast voordelen zijn er ook enkele nadelen van de boxspring

Zo is de stoffenbekleding van de boxspring lastig stofvrij te houden, wat een nadeel kan zijn voor mensen met een huisstoffmijtallergie. Daarnaast kan de boxspring als te verend worden ervaren en dit zorgt voor een soort zweverig gevoel. Ook valt het massieve uiterlijk van de boxspring niet bij iedereen in de smaak.


Bericht geschreven door: Freek Kanters
Aantal keer gelezen: 3086x
Toegevoegd op: 2014-08-22 10:45:45
Laatst gewijzigd op: 2014-08-22 10:45:45

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen