Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Overal botox | Berichten.org

Overal botox

Dit artikel gaat over verschillende soorten botox behandelingen en ook het nut van botox. Er zijn namelijk ook medische redenen waarom er botox gebruikt wordt en dat wordt in dit artikel uitgelegd.

Het wordt steeds meer gewoon en ook steeds vaker gebruikt. Het gaat om de botox behandeling, want in deze tijd is het eigenlijk niet meer zo duur beseft men. Het is wel nog steeds een luxe goed en het heeft nog wel een exclusieve uitstraling maar het is meer in bereik dan men beseft. Een rimpelbehandeling met injectables is nu minder bijzonder en men kijkt er niet meer echt van op. Vooral in de grote steden zijn er meerdere klinieken te vinden waar jij een botox behandeling kunt ondergaan. Je hebt botox Amsterdam of Rotterdam en nog enkele andere grote steden.

Men schaamt zich er niet meer voor en het is vaak niet eens meer te merken. Veel resultaten zijn wel goed te zien maar het eindresultaat mag er vaak wel zijn. Er zijn van die mensen die net even wat te veel in hun lippen laten spuiten of het gezicht net te strak hebben laten spuiten dat het er niet meer natuurlijk uit ziet. Maar velen zien er gewoon beter uit en iets jonger en niet gelijk tientallen jaren.

Nog een  reden waarom men botox gebruikt is om migraine te verminderen. Het is nog niet wetenschappelijk bewezen maar er zijn resultaten dat het kan helpen.

Ook als het gaat om bepaalde spasmes kan het nog wel eens helpen om die te verhelpen met botox. Het blijft namelijk een spier verlammer en deze werkt ook nog eens een paar maanden. Als dat betekent dat je minimaal een paar maanden van je kwaaltje af bent waarom niet. Het is niet de bedoeling dat je voor de kleinste reden of rimpel botox moet laten spuiten of welke vulmiddel dan ook. Het is wel verstandig het consult serieus te nemen en er goed over na te denken of je het echt nodig hebt. Want botox blijft een gif en het effect is maar tijdelijk. Dit geldt ook voor fillers. Maar er kan wel gezegd worden dat je overal wel botox ziet.


Bericht geschreven door: Richelle
Aantal keer gelezen: 1565x
Toegevoegd op: 2014-08-13 09:58:46
Laatst gewijzigd op: 2014-08-13 09:58:46

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen