Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De kamer inrichten met design meubels van BoConcept | Berichten.org

De kamer inrichten met design meubels van BoConcept

Design meubels behoren tot een aparte categorie tussen de meubels. Ze zijn namelijk niet te vergelijken met meubels die wel in massaproductie zijn gemaakt. Ze zijn op elk punt het tegenoverstaande. Denk aan originaliteit, productiekosten, ontwerpkosten, productieplaats en prijs. Daarnaast bieden design meubelen wel verschillende voordelen.

 


Voordelen van design meubels

De design meubels moeten in eerste instantie in een behoefte voorzien. Daarvoor worden ze natuurlijk gemaakt. De behoefte van een design meubel kan anders zijn dan de behoefte van een ander meubel. Een goed voorbeeld is BoConcept. Zij ontwerpen zelf meubels en kunnen dus naar eigen inzicht worden aangepast en afgestemd. Daarbij wordt urban design als maatstaaf gehouden. De Design meubels zijn met aandacht voor het stadse leven. Dit is ook terug te zien in de multifunctionaliteit van de meubels. De woningen in de stad zijn namelijk vaak klein. Design meubels hebben daar de oplossing voor. Door de design meubels multifunctioneel te maken is het mogelijk om ze voor verschillende dingen te gebruiken. Zo kan zelfs in een klein appartement ruimte worden gecreëerd. Dit heeft een heerlijk thuiskomen als gevolg omdat je toch de benodigde ruimte hebt.


Verdere voordelen van BoConcept

BoConcept biedt daarbij voor het hele huis een mogelijke inrichting aan. Zowel voor de woonkamer, de slaapkamer en de eetkamer zijn er design meubelen beschikbaar. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor het kantoor. Zo kan je voor elke inrichting bij BoConcept terecht. Daarbij kunnen de eigen meubels in 3d worden ontworpen. Zo kan je zelf de ontwerper worden en komt er direct een prijs bij te staan. Op deze manier kan je inschatten wat het gaat kosten om de ruimte met BoConcept in te richten.

Het is ideaal om dus vanachter je bureau de kosten te berekenen en je huis in te richten. Via deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Ook heb je met de collectie van BoConcept unieke producten die je niet snel elders zal tegenkomen.  


Bericht geschreven door: Freek Kanters
Aantal keer gelezen: 1951x
Toegevoegd op: 2014-08-05 15:52:44
Laatst gewijzigd op: 2014-08-05 15:52:44

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen