Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waarom is timemanagement belangrijk? | Berichten.org

Waarom is timemanagement belangrijk?

Bij timemanagement gaat het erom dat je slim omgaat met de tijd die je hebt. Je moet je bewust worden van de tijd die het uitvoeren van taken en activiteiten met zich mee brengt.

Wanneer je slim om kunt gaan met de tijd die je hebt, wordt je rustig in je hoofd en zal je merken dat je daardoor productiever gaat werken.

 

Timemanagement in de praktijk
Veel mensen zij wel bekend met de term timemanagement. De theorie is er vaak wel, maar de vertaling naar de praktijk is iets dat nog wel eens ontbreekt. Wanneer je een cursus timemanagement gaat volgen, ga je leren hoe je de theorie naar de praktijk vertaald. Wanneer je een goede cursus timemanagement volgt, wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Jouw werksituatie wordt kritisch onder de loep genomen en er wordt gekeken naar een plan voor de toekomst. Er wordt in kaart gebracht welke dagelijkse dingen anders kunnen en op welke manier dit anders kan. Uiteraard heeft verandering van gewoonte en gedrag tijd nodig.

 

Werk en privé
Een cursus timemanagement zorgt er niet alleen voor dat je effectiever je werk kunt doen, maar het zorgt ook voor balans tussen werk en privé. Want wanneer je slechte timemanagement hebt, is de kans groot dat jij veel werk meeneemt naar huis. Dit heeft gevolgen voor je privéleven.

 

Minder stress
Met een goede timemanagement voorkom je stress. Wanneer je effectiever kunt werken heb je meer focus en minder stress. Bekijk de timemanagement agenda. Dit komt naast je werkleven ook je privéleven ten goede. Het is belangrijk om timemanagement technieken onder de knie te krijgen en je deze eigen te maken. Het kost tijd om hier in te investeren, maar wanneer je het onder de knie hebt zal je er enorm veel profijt  van hebben. Het zorgt voor meer rust in je hoofd waardoor je je beter kunt concentreren en je werkzaamheden beter kunt uitvoeren. 


Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1611x
Toegevoegd op: 2014-07-23 11:29:57
Laatst gewijzigd op: 2014-07-23 11:29:57

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen