Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Zijn sloten makkelijk te kraken? | Berichten.org

Zijn sloten makkelijk te kraken?

Sloten zijn mysterieuze dingen en maar weinig mensen weten wat er binnen in het slot gebeurt. In dit artikel ga ik jullie meer informatie geven over sloten!

Hollywood is er gek op in en sommige films hoeft het personage maar het blazen in het slot en het gaat al direct open. Net als veel dingen in Hollywood is het wel gebaseerd op iets dat echt kan alleen dan heerlijk geromantiseerd. Maar het kan dus wel en het is zelfs een officiële sport.

 

In Nederland zijn er honderden beoefenaars. Nu gaan deze niet overal en nergens allerlei sloten openen maar doen ze dit alleen bij hun eigen sloten of met toestemming van de eigenaar. Het wordt veel gedaan en er  komen wekelijks groepjes mensen bij elkaar om samen sloten open te kraken.

Ze doen het niet omdat ze de beste crimineel willen zijn maar omdat het hem een kick geeft om een slot te kunnen openen.ze vinden het leuk om een slot op te lossen als een puzzel. Internationaal worden er ook evenementen georganiseerd en komen mensen vanuit de hele wereld bijeen om samen informatie uitwisselen over de zwaktes van sloten. ook worden er wedstrijden gehouden en kijken ze wie er het snelste van de wereld in het openen van sloten is zonder daarbij een sleutel te gebruiken. Ze doen dit alleen maar door gebruik te maken van de zwaktes in het systeem.

Het zijn nieuwsgierige mensen die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Constant stellen zij sloten een andere veiligheids systemen op de proef. Het is een gevoelig onderwerp omdat deze informatie natuurlijk ook misbruikt kan worden voor criminele doeleinden. Dit is echter niet de intentie van lockpickers, lockpickers zien het als een sport hebben vaak strenge regels voor zichzelf om zich niet te laten verleiden om technieken uitproberen op sloten die niet van hen zijn. In Nederland is het ook gewoon toegestaan om deze sport te beoefenen zolang je het maar op je eigen sloten doet of met toestemming.


Bericht geschreven door: Luke vd Berg
Aantal keer gelezen: 603x
Toegevoegd op: 2014-07-23 02:13:01
Laatst gewijzigd op: 2014-07-23 02:13:01

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen