Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Installatie van een beveiligingscamera | Berichten.org

Installatie van een beveiligingscamera

Het aanschaffen van een beveiligingscamera is vaak een lastige en een tijdrovende klus. Verder is het belangrijk dat deze camera\'s vakkundig worden opgehangen. Een CCTV installateur, iemand die beveiligingscamera\'s ophangt kan u hierbij helpen.

Steeds vaker zien we dat bedrijven overgaan tot de aanschaf van een CCTV (bewakingscamera) als aanvulling op de bestaande beveiliging in het bedrijfspand. Niet zo gek ook omdat een bewakingscamera inbrekers afschrikt, het de pakkans vergroot en de aanschaf van een CCTV ook niet zeer duur is. Men kan er voor kiezen om de camera installatie zelf uit te voeren of om een ervaren installateur in te schakelen. Deze laatste optie is voor veel bedrijven een verstandige keuze omdat de situatie en dus de gebruikte apparatuur voor iedereen verschillend is.

 

Gaat men over tot het aankopen van een CCTV dan moet men goed naar de situatie kijken. Deze situatie is namelijk bij elk huis of bedrijf verschillend. De camera’s moeten op posities worden opgehangen waar ze de juiste en waardevolle spullen in beeld brengen. Echter is het ook verstandig om aanlooproutes ook in beeld te brengen. Men moet beslissen of de camera’s in kleine omgevingen worden opgehangen, waardoor ze een groothoeklens nodig hebben of ze juist op verre afstand worden opgehangen. Verder is het verstandig om een camera aan te schaffen die ook goed uit de voeten kan wanneer het donker is of wanneer het regent. Een installateur kan u bij deze vragen goed helpen en zal u daarbij kunnen adviseren. Vaak is het namelijk zo dat wanneer men zelf een bewakingscamera systeem uitzoekt, men of te goedkope apparatuur koopt waardoor de kwaliteit tegen valt, of men juist te dure spullen koopt die totaal overbodig is voor de gebruikte situatie.

 

Een installateur zal een rondje lopen door het gebouw en met een schets aangeven wat voor type camera’s het beste gebruikt kunnen worden. Door samen met u te overleggen en u een advies te geven waarom er voor een type camera is gekozen kunt u samen op een zo’n goed mogelijke manier een systeem aanleggen waar u er zeker van kunt zijn dat het goed is aangesloten. Verder weet een installateur nog korting te bedingen bij de verkoper waardoor de prijzen niet eens hoger hoeven uit te vallen dan wanneer men het zelf koopt.


Bericht geschreven door: e-conomy
Aantal keer gelezen: 1693x
Toegevoegd op: 2014-07-18 10:33:50
Laatst gewijzigd op: 2014-07-18 10:33:50

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen