Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
House of 1000 Doors, een spelletjes liefhebber weet genoeg! | Berichten.org

House of 1000 Doors, een spelletjes liefhebber weet genoeg!

Keer terug naar het Huis met de 1000 Deuren en voorkom dat de mensheid uitgeroeid wordt door reusachtige slangen in “House of 1,000 Doors: Serpent Flame Collector’s Edition”, een eersteklas zoek en vind avontuur!

Keer terug naar het Huis met de 1000 Deuren en voorkom dat de mensheid uitgeroeid wordt door reusachtige slangen in “House of 1,000 Doors: Serpent Flame Collector’s Edition”, een eersteklas zoek en vind avontuur!

 

Gigantische slangen zijn losgebroken uit het binnenste van de aarde en vernietigen onze planeet. Een mysterieuze vreemdeling redt Kate van een wisse dood en brengt haar naar het Huis dat uit de rokende puinhopen van de stad is opgestegen naar de wolken. Reis samen met Kate terug in de tijd, bezoek vier verschillende tijdperken, ontdek hoe de slangen vernietigd kunnen worden en geniet van geweldige extra’s in “House of 1,000 Doors: Serpent Flame Collector’s Edition”!

 

Begeleid Kate op haar onvergetelijke reis. Neem op het tegen een angstaanjagende Slangengod, red een meisje van de brandstapel en dwarsboom de plannen van een Romeinse keizer. Terwijl je zoekt naar verborgen voorwerpen, spelletjes, puzzels oplost en vindingrijke minigames speelt, ontvouwt zich een fantastisch verhaal. Deze prachtige Collector’s Edition zit boordevol grandioze extra’s. Kruip in de huid van Kates redder in het fantasievolle bonushoofdstuk en laat de spelgids je veilig door het spel loodsen. Het Huis functioneert als een poort naar vele belevenissen en dit is misschien wel het mooiste avontuur tot nu toe. Ben jij moedig genoeg om het Huis met de 1000 Deuren binnen te gaan?

 

Speel ook de andere spelletjes in de succesvolle House of 1000 Doors-reeks. Download bij Denda Games ook House of 1000 Doors - Family Secrets en House of 1000 Doors: Palm Of Zoroaster, twee memorabele zoek en vind spellen!

 

Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s
Een fantastisch bonushoofdstuk
Een geïntegreerde spelgids
Wallpapers
Conceptkunst
Filmpjes

Soundtrack

Puzzels


Kenmerken
Denda Games keert terug naar het Huis met de 1000 Deuren
Stop de vernietiging van de aarde
Reken af met enorme slangen
Reis terug in de tijd naar vier verschillende tijdperken
Vind de elementen die nodig zijn om het kwaad te stoppen
60 locaties
37 minigames
15 zoek en vind scènes
20 volledig geanimeerde verhaalscènes
Vind en gebruik meer dan 200 nuttige voorwerpen
Volledig Nederlandstalig

 

 


Bericht geschreven door: neuveldenda
Aantal keer gelezen: 1305x
Toegevoegd op: 2014-07-17 17:14:55
Laatst gewijzigd op: 2014-07-17 17:14:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen