Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat koop je dit jaar voor kerst? | Berichten.org

Wat koop je dit jaar voor kerst?

Kerst lijkt nog zo ver weg, maar na de zomer vakantie beginnen de eerste winkels al weer met het krijgen van voorraad kerstgeschenken. Wat moet je absoluut niet kopen en wat zorgt wel voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger van een kerstcadeau?

Wanneer je een kerstcadeau voor iemand moet je goed nadenken over wat je gaat kopen. Wat heeft diegene al? Of wat zou diegene graag willen? Werk je met lootjes en verlanglijstjes? Dan wordt het al makkelijker, maar moet je zelf iets bedenken dan komt je snel uit op sokken of chocolade.

 

Onderbroeken en stropdassen zijn voor mannen ook erg populair. Dit zijn makkelijke cadeaus die alle mannen eigenlijk wel kunnen gebruiken. Voor vrouwen zijn decoratie dingen voor thuis wel een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen of andere kleine dingen die je op tafel kunt zetten. Voor kinderen zijn computer games weer een prima idee. Bijna alle kinderen hebben wel een Nintendo Wii, Xbox of PlayStation. Tijdens de feestdagen zijn veel games ook afgeprijsd, dus daar kun je mee aankomen.

 

Wat moet je absoluut niet kopen?

 

Gereedschap voor de mannen. Veel mannen hebben geen zin in klussen. Als ze dan gereedschap krijgen lijkt het op een hint van de vrouw en voelen ze zich verplicht de handen uit de mouwen steken. Voor vrouwen is het niet leuk als ze keuken gereedschap krijgen. Het lijkt dan alsof je de vrouw “op haar plaats” wilt zetten. Als de vrouw wel van koken en bakken houdt dan is het natuurlijk wel een goed cadeau! Ook boeken over afvallen vallen meestal niet in de smaak.

 

Belangrijk is dus dat je een origineel kerstcadeau koopt waaraan je kunt zien dat iemand heeft nagedacht over het cadeau. Het moet iets zijn dat niemand anders heeft of waarmee de ontvanger van het cadeau helemaal door voor gek komt te staan.

 


Bericht geschreven door: kersttrui
Aantal keer gelezen: 1747x
Toegevoegd op: 2014-07-16 21:47:41
Laatst gewijzigd op: 2014-07-16 21:47:41

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen