Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Falke sokken | Berichten.org

Falke sokken

Wat kan er nu moeilijk zijn aan de keuze voor een sok? Toch is het goed om eens na te denken welk sok het meest ideaal is.

Mannen, die er verzorgd en netjes gekleed uit willen zien, kiezen voor een dunne sok, die mooi past bij de pantalon en de schoenen die gedragen worden. Falke heeft  mooie business sokken, waar elke man blij mee is. Deze man kan kiezen uit mooie kniekousen, zodat er nooit een stuk ontbloot been te zien is wanneer hij gaat zitten.

 

De Falke kniekousen hebben een  extra brede boord, waardoor ze niet knellen. Ook de business sokken van Falke zijn erg mooi. Ze zijn dun en toch warm. Er zijn verschillende materialen. Elke man kan kiezen welk materiaal het meest geschikt is. Belangrijk is dat de sok donker van kleur is en perfect past bij de outfit van de man. Bij het kiezen van de sok is de keuze voor het materiaal waar de sok van gemaakt is wel iets om over na te denken. Heel veel mannen kiezen voor wol. Wol is een ideaal materiaal voor de sok. Een nadeel kan zijn, dat de sok gaat irriteren. Dan kan gekozen worden voor de Falke Airport sok. Deze sok is aan de buitenkant gemaakt van wol en de binnenkant  van katoen. Zo heb je de goede eigenschappen van beide materialen samen in één sok. De man, die vaak last heeft van zweetvoeten kan beter kiezen voor een sok, waarbij de zool gemaakt is van badstof. Deze sok blijft goed op zijn plaats zitten en omdat badstof het vocht goed opneemt is er geen last meer van plakkende sokken.

 

Het is duidelijk dat er voor iedere man een ideale sok is in de Falke collectie. Om de goede keuze te maken kan er advies gevraagd worden in de winkel waar de Falke sokken te koop zijn. Zeker is dat de ideale sok daar verkrijgbaar is.


Bericht geschreven door: hemdvoorhem
Aantal keer gelezen: 1836x
Toegevoegd op: 2014-07-16 16:34:33
Laatst gewijzigd op: 2014-07-16 16:34:33

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen