Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Luxe catering voor je speciale gelegenheid | Berichten.org

Luxe catering voor je speciale gelegenheid

In dit artikel worden de mogelijkheden besproken van de luxe catering van Jos den Oude Partycatering. Zowel op locatie als aan huis is het mogelijk om deze catering in te huren.

Eens in de zoveel tijd is het zover, tijd voor een feestje. Dit kan bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of een geboorte zijn. Dan wil je natuurlijk wel dat de gasten goed worden verzorgd en dat er voldoende hapjes en drankjes zijn. De luxe catering van Jos den Ouden Partycatering kan hierbij een goede oplossing zijn.


Mogelijkheden en locaties

De luxe catering van Jos den Ouden Partycatering is mogelijk op veel verschillende gelegenheden. Ook is de luxe catering in te vullen naar eigen smaak. In overleg wordt er dan bijvoorbeeld gekozen voor een lunch, een diner of live cooking. De partycatering van Jos den Ouden kan veel verschillende soorten catering bieden.
De locatie van de luxe catering is zeer divers. In de omgeving van Zevenbergen, Kalmthout, Roosendaal, Breda en Etten-leur is de luxe catering actief. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk om een voorstel op maat te krijgen.

Assortiment van Jos den Ouden Partycatering

De luxe catering is in verschillende vormen beschikbaar. Denk aan trendy of klassiek. Ook worden de tafels in overleg ingericht en gedecoreerd. Er zijn talrijke opties mogelijk wat betreft het menu. Denk aan exotische internationale gerechten die zowel uit traditionele keuken als moderne keuken komen. Er kan dan een keuze worden gemaakt uit diverse arrangementen die Jos den Ouden Partycatering heeft samengesteld.

Niet alleen smaakvol maar ook stijlvol gegarneerd alle soorten luxe catering zijn mogelijk. Denk daan fingerfood en partygerechtjes maar ook lunch, diner, walking dinner, live cooking, een koud buffet, een warm buffet, een dessertbuffet, het is allemaal mogelijk.
Ga nu naar de website van Jos den Oude Partycatering en vraag meer informatie aan.


Bericht geschreven door: Freek Kanters
Aantal keer gelezen: 1963x
Toegevoegd op: 2014-07-16 12:13:17
Laatst gewijzigd op: 2014-07-16 12:13:17

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen