Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Spoedopleiding rijschool Lelystad | Berichten.org

Spoedopleiding rijschool Lelystad

Er zijn divers rijscholen in Lelystad en omgeving die spoedopleidingen aanbieden. Door middel van een spoedopleiding is het mogelijk om je autorijbewijs binnen 10 dagen, 4, 6, of 8 weken te behalen.

Er zijn divers rijscholen in Lelystad en omgeving die spoedopleidingen aanbieden. Door middel van een spoedopleiding is het mogelijk om je autorijbewijs binnen 10 dagen, 4, 6, of 8 weken te behalen. Zo kun je dus heel snel je rijbewijs halen en kun je zo snel mogelijk genieten van alle vrijheid die het hebben van een rijbewijs met zich mee brengt. Want wanneer je eenmaal in het bezig bent van een rijbewijs, kun je ook echt niet meer zonder.


Spoedopleiding op eigen tempo
De spoedopleidingen worden aangepast aan je eigen tempo, op die manier kun je straks verantwoord de weg op gaan. Voorafgaand wordt er een proeflesje ingepland, zo kan de rij instructeur op basis van deze proefles bepalen hoeveel tijd jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. De enige vereiste aan het volgen van een 10-daagse spoedopleiding is dat je al wel in het bezit moet zijn van het theorie certificaat. Als dit namelijk niet het geval is, is het niet realistisch om binnen tien dagen het rijbewijs te kunnen behalen. Rijlessen kunnen ook ‘s avonds en in het weekend gevolgd worden, de rijschool is dus zeer flexibel.


Kosten spoedopleiding
Bij rijschool Galgenwaard zijn de kosten van een spoedopleiding gelijk aan de kosten van gewone autorijlessen. En daarbij komt dat rijschool Galgenwaard sowieso al zeer scherp geprijsd is. Voornamelijk voor studenten is deze rijschool zeer interessant. Er wordt namelijk een studentenkorting van maar liefst 10% gegeven. Zo kun je als student extra voordelig je rijbewijs halen.

 

Rijschool Galgenwaard is een rijschool dat gevestigd is in meerdere plaatsen. Zo hebben zij dus onder meer een rijschool in Lelystad. Het slagingspercentage bij rijschool Galgenwaard ligt erg hoog. Maar liefst 61-65% slaagt in één keer. Naast gewone rijlessen bieden zij ook spoedopleidingen aan, en dat tegen het zelfde tarief als gewone rijlessen. Dus mocht je overwegen om een spoedopleiding te gaan volgen, informeer dan ook eens bij rijschool Galgenwaard. 


Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1021x
Toegevoegd op: 2014-07-10 08:35:11
Laatst gewijzigd op: 2014-07-10 08:35:11

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen