Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vitamines | Berichten.org

Vitamines

Vitamines zijn een belangrijk deel van jouw dagelijkse eetpatroon. Je hebt namelijk vitamines en mineralen nodig voor een goede weerstand. Maar sommige komen daar niet aan of vinden fruit gewoon niet zo lekker. Daar heb je dan merken zoals Now Foods en Healthy Origins voor.

Je moet er genoeg van eten anders zal je weerstand omlaag gaan en de kans op ziektes zullen worden vergroot. Het gaat om vitamines. Deze komen voor in kleine hoeveelheden van jou eten, maar om er genoeg van in te krijgen zal je overal wat meer van moeten eten dan één hapje of één stukje. Dit geldt ook voor mineralen die je in verschillende sappen en dranken vinden. Vitamines zijn goed voor jouw groei, ontwikkeling en jouw gezondheid en dus onmisbaar in een gezond lichaam. Je moet wel onthouden dat vitamines geen energie leveren daar zijn suikers en andere stoffen voor. Ook kan het lichaam deze vitamines niet zelf aanmaken dus je zult ze ergens vandaan moeten halen en probeer zoveel mogelijk uit je dagelijkse voedsel te halen. Dus zorg dat je een goed dieet hebt die ervoor zorgt dat jij elke dag de juiste hoeveelheden vitamines binnen krijgt. Als dat niet lukt heb je bedrijven Now Foods zoals die ervoor zorgen dat jij op een natuurlijke manier maar wel met supplementen jouw vitamines binnen krijgt die jij nodig hebt om gezond te blijven. Er zijn namelijk 13 verschillende stoffen die zich vitamines mogen noemen. De bekende ken je vast wel zoals vitamine A en vitamine B1 en nog veel meer andere. De enige vitamine die het lichaam wel zelf aan kan maken is vitamine D. Deze krijg je door het zonlicht en door buiten te zijn.  Maar sommige kunnen dat niet en dan zijn er wel supplementen die kunnen helpen bij het produceren van de vitamines zoals het merk Healthy Origins. Zij zijn gespecialiseerd in supplementen die vitamine D3 bevatten. Naast de net genoemde bedrijven en merken zijn er nog veel meer merken en bedrijven die dit aanbieden. Sommige zijn ook weer gespecialiseerd in bepaald supplementen en andere hebben van alles en nog wat. Het zijn niet alleen supplementen die zij op een natuurlijke manier aanbieden ook verzorging voor de huid en voor het haar hoort bij sommige in het assortiment. 


Bericht geschreven door: Richelle
Aantal keer gelezen: 1433x
Toegevoegd op: 2014-07-08 10:56:47
Laatst gewijzigd op: 2014-07-08 10:56:47

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen