Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Het Atkins low carb dieet | Berichten.org

Het Atkins low carb dieet

Een low carb dieet, ook wel koolhydraatarm dieet genoemd, is n van de makkelijkste diten om te volgen. Een low carb dieet zorgt er voor dat u gaat afvallen, en dat allemaal zonder hongergevoel. Atkins is een voorbeeld van een low carb dieet. Wanneer u het Atkins dieet gaat volgen, gaat u uw levensstijl veranderen.
Fasen Atkins dieet

Het Atkins dieet is een bekend low carb dieet. Dit dieet is opgebouwd uit vier fasen. Elke fase heeft een ander doel. In de eerste fase start u met weinig koolhydraten en per fase zult u meer koolhydraten toevoegen.


Fase 1: startfase

De eerste fase is de startfase. In deze fase maakt u kennis met het low carb dieet.  Het doel van de eerste fase is snel gewicht verliezen. In deze fase leert u hoe u koolhydraatarm kunt eten. Producten als vis, kip en vleessoorten bevatten geen koolhydraten. Deze producten zult u dan ook veel eten in de eerste fase.

Fase 2: gewichtsverlies

In de tweede fase verhoogt u de netto koolhydraten. Het grote verschil met fase 1 is dat u langzaam meer producten gaat eten, en dus ook iets meer koolhydraten.


Fase 3: Bijna op gewicht


In fase drie zit u bijna op uw streefgewicht. In deze fase is het belangrijk om uw koolhydratenevenwicht te bepalen. Ook ontdekt u in deze derde fase welke producten goed zijn voor u. Ieder persoon reageert anders op bepaalde producten, dus kijk welke producten voor u wel of geen probleem opleveren. Wanneer u dit voor u zelf heeft bepaald, is het vervolgens ook gemakkelijker om uw nieuwe gewicht vast te houden.

Fase 4: Op gewicht blijven

Wanneer u tijdens fase drie een maand lang op uw streefgewicht bent gebleven, kunt u starten met fase 4. Tijdens deze fase gaat het dieet echt veranderen in een nieuwe levensstijl.

Wanneer u op een gemakkelijke en gezonde manier wilt afvallen, probeer dan eens het Atkins low carb dieet. Genieten van gevarieerd en gezond eten en uw streefgewicht behalen. Door producten te eten die weinig koolhydraten bevatten, heeft u nooit meer dat honger gevoel. Afvallen zonder hongergevoel is dus mogelijk.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1303x
Toegevoegd op: 2014-07-04 10:59:51
Laatst gewijzigd op: 2014-07-04 10:59:51

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen