Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Perfect zicht na een laserbehandeling | Berichten.org

Perfect zicht na een laserbehandeling

Een tijdje terug heb ik mij ogen laten laseren. Ik kan je vertellen dat het een echte uitkomst is, ik had het veel eerder moeten doen. Geen gedoe meer met een bril die steeds van je hoofd valt en stuk gaat waardoor je weer nieuwe glazen en een nieuw monteur moet kopen.

Ik ben de vijftig al weer een aantal jaar gepasseerd en heb zo heel wat nieuwe brillen moeten kopen. Nu ik de laserbehandeling ondergaan heb is dit gelukkig verleden tijd.

De oriëntatie

Ogen laseren, ik had er wel eens wat over gehoord en gelezen, maar ik wist niet precies wat het inhield. Ook hoorde ik positieve en negatieve verhalen. Daarom heb ik besloten om mij grondig te verdiepen in de werkwijzen en methoden van het laseren. Nadat ik informatie op het internet op gezocht had, heb ik besloten om een afspraak te plannen bij een ooglaser kliniek. Een ooglaser kliniek is een kliniek die zich gespecialiseerd heeft in het laseren van ogen. Tijdens de afspraak hebben ze mij alles verteld over het laseren van ogen. De methode, het resultaat en de kosten van het laseren. Ze namen alle tijd voor mij en ze konden mij van alles vertellen over de succesverhalen van andere patiënten.

Het besluit nemen

Na het bezoek heb ik met mijn vrouw besproken of het verstandig is om mijn ogen te laten laseren. Samen met mijn vrouw heb ik alle informatie doorgenomen en alle voordelen op een rijtje gezet. Ik hoef na de behandeling geen bril meer te dragen, ik hoef geen nieuwe brillen meer te kopen en ook voor de kosten hoef ik het niet te laten. Goedkoop ooglaseren is gewoon mogelijk bij de kliniek. Zij hebben mij verteld dat ze een scherpe prijs aan kunnen bieden, omdat ze heel veel behandelingen per jaar uitvoeren. Samen met mijn vrouw heb ik besloten om de knoop door te hakken. De volgende dag ben ik naar de kliniek gegaan om een afspraak te maken. We zijn nu twee weken verder na de behandeling en ik kan perfect zien zonder bril.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1614x
Toegevoegd op: 2014-06-27 15:08:59
Laatst gewijzigd op: 2014-06-27 15:08:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen