Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De meest geschikte bewakingscamera | Berichten.org

De meest geschikte bewakingscamera

Natuurlijk zal een camerabewaking systeem nooit helemaal ter preventie dienen van woninginbraken of inbraken in kantoorpanden. Maar een sony beveiligingscamera zorgt er wel voor de pakkans bij inbrekers wel een stuk groter wordt. Bovendien zal je je hopelijk ook veiliger voelen in je eigen huis. Je hebt dan in ieder geval de beelden nog en die kun je eventueel als bewijslast laten dienen bij politie en/of verzekering. Ook goed om te doen, is om aan te geven dat je een bewakingscamera hebt.
Voor je kantoorpand of juist voor je eigen woonhuis: een bewakingscamera kan in ieders voordeel werken.

Natuurlijk zal een camerabewaking systeem nooit helemaal ter preventie dienen van woninginbraken of inbraken in kantoorpanden. Maar een sony beveiligingscamera zorgt er wel voor de pakkans bij inbrekers wel een stuk groter wordt. Bovendien zal je je hopelijk ook veiliger voelen in je eigen huis. Je hebt dan in ieder geval de beelden nog en die kun je eventueel als bewijslast laten dienen bij politie en/of verzekering. Ook goed om te doen, is om aan te geven dat je een bewakingscamera hebt. Dit zal in ieder voor een deel van de inbrekers afschrikwekkend werken. het is natuurlijk ook handig om een bewakingscamera systeem te combineren met een goede alarminstallatie.

Dit geldt natuurlijk des te meer voor een bedrijfspand. Vaak hebben kantoren natuurlijk ook al een alarminstallatie. Deze zendt vaak direct een melding uit wanneer er ingebroken wordt. Soms wordt dit ook doorgestuurd naar de politie. Ook wanneer deze melding niet automatisch wordt doorgestuurd, is het goed idee om toch direct de politie te bellen bij een inbraak. Je weet niet of je te maken krijgt met gewapende inbrekers.

Dan rest natuurlijk nog de vraag: wat voor bewakingscamera wil je hebben? Analoge bewakingscamera’s worden al jaren gebruikt en zijn bovendien niet erg duur. Voor een paar honderd euro kun je al prima een set hebben. Beter is het wellicht om voor een wifi bewakingscamera te gaan. Dit is wellicht wat duurder, maar de beelden zijn wel een stuk duidelijker en het enige dat je extra nodig hebt is een goede internetverbinding. Het handige dan is dat je vanaf huis, of elke andere locatie met een functionele internetverbinding, kunt inloggen op je eigen bewakingscamera. Je hebt ook nog handige draadloze bewakingscamera’s. dan hoef je ook geen gaten in de muren te maken om die lelijke kabels te verbergen.


Bericht geschreven door: Renee
Aantal keer gelezen: 1303x
Toegevoegd op: 2014-06-13 15:18:26
Laatst gewijzigd op: 2014-06-13 15:18:26

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen