Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
kraaienpootjes behandelen | Berichten.org

kraaienpootjes behandelen

Rond het 30ste levensjaar krijgen veel mensen last van rimpels in het gezicht. De een wat minder dan de ander. Gelukkig valt daar nu wat tegen te doen met speciale behandelingen. Zonder te opereren weet men prachtige resultaten te boeken.
Veel mensen van rond de 30 hebben last van kraaienpootjes rond de ogen. Dit is ook niet heel vreemd aangezien de meeste mensen rond deze leeftijd last krijgen van een huid die wat begint te verslappen. Gelukkig valt er ook genoeg tegen deze kraaienpootjes te doen. Zo kan men een huid crème gebruiken of een behandeling kraaienpootjes ondergaan. Een behandeling bij een kliniek is snel, goedkoop en blijft een jaar zichtbaar.

Een behandeling bij een kliniek wordt uitgevoerd met een speciaal soort filler. Met deze fillers worden de rimpels rondom de ogen iets opgevuld zodat ze minder goed zichtbaar zijn. Uw ogen zullen op deze manier beter tot hun recht komen. Buiten fillers gebruikt men ook natuurlijke spierontspanners. Deze overactieve spieren zorgen ervoor dat er rimpels ontstaan, deze spieren worden overactief omdat ze veel worden gebruikt. Doordat de natuurlijke spierontspanners deze rimpels tijdelijk verlammen zijn de rimpels hierdoor minder goed zichtbaar.

Een behandeling ondergaat u niet zomaar, u gaat eerst op gesprek bij een ervaren arts die samen met u kijkt wat er mogelijk is en wat voor u het beste resultaat zal zijn. Zo zal men kijken naar wat voor huid men heeft en op welke plekken de behandeling uitgevoerd zal worden. Na dit gesprek kan men de behandeling uit laten voeren door een arts. Deze behandeling duurt meestal niet langer dan 15 minuten en is bijna geheel pijnloos. Na deze behandeling is de kans zeer klein dat u ergens last van zal hebben en u kunt dan ook meteen door met uw werkzaamheden. Na een behandeling zullen de effecten ongeveer 8 aanhouden, na deze 8 maanden kunt u er voor kiezen om de behandeling opnieuw te laten uitvoeren.

Een behandeling kunt u op verschillende plekken in het land te laten uitvoeren. Zo kan men tegenwoordig een behandeling met fillers of botox in Eindhoven of een andere middelgrote stad laten uitvoeren, uiteraard kon dit al in de randstad. Voordat u de behandeling laat uitvoeren kijkt u dan eerst eens rond en kijkt u vooral waar u zich op uw gemak voelt.

Bericht geschreven door: e-conomy
Aantal keer gelezen: 1505x
Toegevoegd op: 2014-06-13 15:00:18
Laatst gewijzigd op: 2014-06-13 15:00:18

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen