Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Winkelen bij Leurink mode is een feestje | Berichten.org

Winkelen bij Leurink mode is een feestje

Leurink mode is een kledingzaak speciaal voor vrouwen. Het mooie aan Leurink mode is dat zowel dames van 18 als meisjes van 80 kunnen slagen bij Leurink. Dat is ook meteen het grote geheim van Leurink.
Leurink mode is een kledingzaak speciaal voor vrouwen. Het mooie aan Leurink mode is dat zowel dames van 18 als meisjes van 80 kunnen slagen bij Leurink. Dat is ook meteen het grote geheim van Leurink.


De winkel
Leurink mode heeft een grote winkel, van ruim 1.000 vierkante meter, gevestigd in Borne. Het assortiment dat zij bieden is enorm. Zo hebben ze hippe-, casual-, zakelijke- en feestelijke kleding en alles wat daar bij hoort. Het assortiment bestaat uit kleding, schoenen, laarzen, accessoires, tassen en sjaals. Alles wat u zoekt vindt u bij Leurink mode.


Merken
Leurink heeft diverse merken die zij aanbieden. Enkele bekende merken uit het assortiment van Leurink zijn:
  • Pinko
  • Malene Birger
  • Airfield
  • Moncler
  • Patrizia Pepe
  • Marc Cain
Geschiedenis
Ruim 60 jaar geleden is Leurink mode gestart. In het begin was het een fourniturenwinkeltje. Oma Leurink is dit allemaal begonnen. Vervolgens hebben de ouders van Marc, één van de huidige eigenaren, de winkel overgenomen. Zij zijn destijds verhuis naar “De Keizerskroon.” Dit was een voormalig hotel, gevestigd midden in Borne. Dit blijkt een zeer goede keuze te zijn geweest, want dit pand is zeer ruim en heeft karakter. Sinds een aantal jaar staan Marc en Maaike Leurink aan het roer.
Een bezoek aan de winkel van Leurink mode is gewoon een feestje. De sfeer in de winkel is huiselijk en gezellig.  Je kunt er rustig even een lekker kopje koffie gaan drinken, de sfeer is gewoon heel ongedwongen. Dat maakt het winkelen bij Leurink mode een waar feestje. Wanneer je met de auto naar Leurink komt, kun je gratis parkeren naast de deur op de parkleerplaats De Haven. Deze parkeerplaats valt wel binnen de blauwe zone, wat betekend dat je maximaal twee uur kunt parkeren. De parkeergarage genaamd De Bijenkorf, zit iets verderop en is een gratis parkeergarage. Ga eens langs bij Leurink mode en zie wat zij te bieden hebben. Is Borne te ver weg? Geen probleem, want Leurink mode heeft ook een webshop, waar je 24/7 kunt inspiratie op kunt doen en kleding bestellen.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1055x
Toegevoegd op: 2014-06-12 16:06:31
Laatst gewijzigd op: 2014-06-12 16:06:31

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen