Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Offerte vloerisolatie | Berichten.org

Offerte vloerisolatie

Vloerisolatie is een effectieve manier om energie te besparen en vocht in het huis tegen te gaan. Deze vorm van isolatie is op meerdere manieren toe te passen. Wanneer er een kruipruimte in uw huis aanwezig is, kan isolatiemateriaal aan de onderzijde van de begane grond vloer geplaatst worden, zo niet dan is het mogelijk om isolatie onder de dekvloer te leggen. De Rc-waarde is belangrijk om mee te nemen bij het vloerisolatie, dit is de isolatiewaarde van de constructie.

Waar bestaan de kosten uit?De kosten van vloerisolatie bestaan voornamelijk uit het materiaal dat gebruikt wordt. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld glas- of steenwol, PUR schuim en thermokussens. Ook de arbeids- en machinekosten en het btw-tarief zijn bepalend voor de totale prijs. Verder is het belangrijk te weten van wat voor vloer uw woning voorzien is, bij een houten vloer moeten ook de balken geïsoleerd worden wat extra materiaal kost. Verder is de staat van de kruipruimte en vloer van belang, wanneer deze slecht zijn door bijvoorbeeld aantasting door vocht, zijn misschien extra maatregelen nodig.


Vloerisolatie offerte
 

Bij het laten plaatsen van vloerisolatie zijn vele keuzes te maken, daarom kan het handig zijn om vooraf eena aantal vloerisolatie offertes aan te vragen. In een offerte komen verschillende onderdelen voor:

  • Het type woning

  • Vloeroppervlakte

  • Isolatiemateriaal

  • (Verlaagd) Btw-tarief

  • Extra kosten

  • Garantie

Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven, krijgt u inzicht in de verschillende informatie die aangeboden wordt en de prijzen die ze hanteren voor het plaatsen van vloerisolatie. Op deze manier kunt u tot wel 40% van de kosten besparen.


Verlaagd BTW-tarief voor vloerisolatieDe overheid heeft een regeling ingesteld waarbij u voor de arbeidskosten van het plaatsen van vloerisolatie 6% btw in plaats van 21% betaalt. Dit geldt wanneer u vloerisolatie uitbesteedt. Vanuit het Bouwbesluit zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Wanneer u heeft besloten door welk bedrijf u de vloerisolatie wilt laten plaatsen, kunt u aangeven dat u gebruik maakt van het verlaagde btw-tarief, zodat het in de factuur verwerkt kan worden en u kunt besparen op de kosten.Bericht geschreven door: Eminke
Aantal keer gelezen: 5502x
Toegevoegd op: 2014-06-11 12:27:58
Laatst gewijzigd op: 2014-06-11 12:27:58

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen