Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Diverse soorten reistassen | Berichten.org

Diverse soorten reistassen

Ben je op zoek naar een reistas? Lees dan dit artikel, zodat je een geschikte reistas vindt. Een goede reistas is een must voor een goed verloop van de vakantie.
Wanneer u een weekendje weg gaat, zijn reistassen de ideale tassen om uw bagage in mee te nemen. Tevens zijn de reistassen ideaal voor een midweekje weg. De reistassen zijn vaak kleiner dan koffers, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden meegenomen. Daarnaast zijn reistassen flexibel, hierdoor kunt u deze tassen makkelijker in de kofferbak van uw auto plaatsen, vooral wanneer er meerdere tassen meegenomen moeten worden. Doordat de tassen enigszins meegeven zijn ze makkelijk te vervoeren. Daarnaast zijn reistassen licht van gewicht.

Met of zonder wieltjes
Reistassen zijn zowel verkrijgbaar met en zonder wieltjes. De juiste keuze hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeur en de reden waarvoor u de reistas wilt gebruiken. Stel u wilt de reistas veel in het openbaar vervoer gebruiken, dan kan het handig zijn als u een reistas heeft met wieltjes. Wanneer u dan over het station moet lopen, kunt u de reistas achter u aan trekken. Daarnaast zijn er ook diverse reistassen te verkrijgen die uitermate geschikt zijn om als handbagage mee te nemen tijdens uw vliegreis. Deze tassen hebben vaak ook wieltjes, zodat u de tas op het vliegveld niet hoeft te dragen. Daarnaast zijn de afmetingen van deze tassen zo dat ze bij de meeste luchtvaartmaatschappijen worden geaccepteerd als handbagage. Echter, kijk vooraf bij uw luchtvaartmaatschappij naar de maten die zij hanteren als afmeting voor de handbagage.

Merken
Diverse merken bieden reistassen aan. Enkele bekende merken die reistassen in het assortiment hebben zijn:
  • Eastpak
  • Kipling
  • Samsonite
  • Travelite
Koffergigant biedt onder meer bovenstaande merken reistassen aan. Koffergigant heeft een ruim aanbod in koffers en tassen, van zowel bekende als minder bekende merken. Het assortiment van Koffergigant is zowel verkrijgbaar in een fysieke winkel als op de webshop. Reistassen zijn multifunctioneel en kunnen dus voor diverse redenen gebruikt worden. Dus wanneer u nog geen reistas heeft, kunt u deze bijvoorbeeld bij Koffergigant aanschaffen.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1471x
Toegevoegd op: 2014-06-06 15:51:59
Laatst gewijzigd op: 2014-06-06 15:51:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen