Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Electra vervangen, blijf up-to-date | Berichten.org

Electra vervangen, blijf up-to-date

Electra vervangen wordt gedaan om meerdere redenen, de belangrijkste zijn dat de huidige voorziening verouderd is en niet meer aan de veiligheidseisen voldoet en dat er simpelweg niet voldoende capaciteit is om alle apparaten van elektriciteit te voorzien.
Electra vervangen is nodig wanneer de oude elektriciteitsvoorziening gewoonweg niet meer voldoet aan de eisen van jouw huishouden en/of wanneer de veiligheid in het geding komt. De veiligheid kan in het geding komen doordat de mantels bijvoorbeeld nog van stof gemaakt zijn, dit betekent een verhoogde kans op brand.
Om er zeker van te zijn dat de nieuwe elektra veilig is is het raadzaam om een bedrijf in te schakelen dat in het bezit is van het UNETO-VNI keurmerk. Dit is het keurmerk voor installatiebedrijven en elektriciens. Bedrijven met keurmerk werken volgens de strikte veiligheidsnormen, daarnaast heeft u bij een geschil de mogelijkheid om dit keurmerk aan te spreken, zij zullen dan passende maatregelen treffen tegen dat bedrijf.

Extra groepen met electra vervangen

Een ander probleem met oudere huizen en elektriciteit is dat er vaak niet genoeg groepen zijn om alle apparaten goed van stroom te voorzien, er kunnen bijvoorbeeld niet meerdere apparaten tegelijk aan staan. Vroeger was dit simpelweg niet nodig omdat er niet zo veel elektrische apparatuur aanwezig was.
Een goed voorbeeld hiervan is de aparte groep voor het washok waar de droger en wasmachine staan. Deze 2 apparaten worden vaak tegelijk gebruikt, maar dan hebben ze wel beide een eigen groep nodig. In veel oudere huizen is dit nog niet geregeld. Met het vervangen van de electriciteit en kabels kunt u er dus direct voor zorgen dat dit wel goed op orde is.

Krachtstroom nodig?

Het kan ook zijn dat u enkel een krachtstroom voorziening wilt toevoegen aan uw huis, dan is het niet nodig om de hele electra te vervangen. Dan volstaat het meestal om een elektricien de grondkabel af te takken naar de krachtstroom stelling die gebouwd zal worden in uw meterkast. Krachstroom is nodig wanneer u bijvoorbeeld een elektrische sauna of inductiekookplaat aan gaat schaffen voor in uw huis.

Bericht geschreven door: jan bouwer
Aantal keer gelezen: 1117x
Toegevoegd op: 2014-06-06 08:59:54
Laatst gewijzigd op: 2014-06-06 08:59:54

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen