Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Aan de slag bij de woningbouwvereniging | Berichten.org

Aan de slag bij de woningbouwvereniging

De zoektocht naar mijn droombaan had heel wat voeten in aarde nodig. Na een lange zoektocht is het er toch van gekomen. Een baan bij de woningbouwvereniging.
Al jaren ben ik werkzaam in de bouw en heb al vele functies doorlopen in de bouwwereld. Dit heb ik ook altijd met veel plezier en passie gedaan. Nadat ik tientallen jaren in deze sector werkzaam ben geweest vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Dit was echter makkelijker gezegd als gedaan.
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de bouw was ik er wel mee vergroeid geraakt. Ik vind het nog steeds een mooi vak, maar was toch toe aan iets anders. Een andere functie in de bouw leek mij het best bij mij passen. Ik had zelf echter nog geen idee welke functie dit dan moest worden. Na gesprekken gevoerd te hebben met vrienden en familie werd het mij steeds duidelijker. Het lijkt mij mooi om aan de slag te gaan bij een woningbouwvereniging. Dit idee komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Mijn droombaan bij de woningbouwvereniging

Omdat ik in een gebouw woon met meerdere eigenaren, ben ik lid van de vereniging van eigenaren. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Dit vond ik heel leuk om te doen. Onderhoudsplannen opstellen, voorbereiden van inspecties, en het maken van begrotingen behoorden tot mijn werkzaamheden. Helaas kan ik deze functie niet uitvoeren in full time dienstverband. Woningbouwverenigingen bieden deze functies wel regelmatig aan.
Om op zoek te gaan naar passende vacatures ben ik gelijk gaan zoeken op het internet. Al snel kwam ik een website tegen met een geweldig aanbod met vacatures woningbouwvereniging. De website was heel overzichtelijk. Je kunt selecteren op functie, opleidingsniveau en werk locatie. Op deze website kwam ik al snel een passende vacature tegen. Een woningbouwvereniging bij mij in de buurt die een medewerker vastgoedbeheer zoekt, de droombaan voor mij. Ik heb geen moment gewacht en ben gelijk gaan solliciteren. Vorige week heb ik mijn CV en motivatie verstuurd en volgende week mag ik al op gesprek komen. Ik zie er vol goede moed naar uit.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 4245x
Toegevoegd op: 2014-05-23 11:23:04
Laatst gewijzigd op: 2014-05-23 11:23:04

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen