Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Geen leasebak maar een leasepak | Berichten.org

Geen leasebak maar een leasepak

Voor wie wel een maatpak wil, maar niet meteen het volle pond wil of kan neertellen, zou er over na kunnen denken een pak te leasen.
Toegegeven, het klinkt misschien een beetje vreemd om kleren te leasen. Zeker wanneer het voor een langere periode is, maar zo raar is het eigenlijk niet eens.
Toch is het een mogelijkheid die niet echt bekend is, wel één die volgens mij de toekomst is.
De meesten van ons kunnen zich voorstellen dat je voor een feest, een ontvangst, receptie of zelfs je bruiloft een pak huurt. Niet iedereen heeft er een flinke som voor over om een maatkostuum aan te schaffen die maar één keer gedragen wordt.

Een bruiloft is waarschijnlijk dan ook het eerste wat je voor ogen hebt als ik het heb over een pak leasen. Toch is dit niet wat ik bedoel. Geen maatkostuum voor een dag of avond, maar een maatpak dat je voor langere tijd kan gebruiken. Eén die je leaset omdat je nu eenmaal een pak nodig hebt voor meer dan die ene gelegenheid. Voor je werk bijvoorbeeld, of omdat je stijlvol voor de dag wil komen.

Ik praat hier over een leasepak. Een maatkostuum die in bijna alle opzichten van jou is. Op maat gemaakt en per maand gehuurd. Zoals gezegd voor langere tijd.
Eigenlijk net zo lang tot je maatpak niet meer voldoet en afgedragen of gedateerd is. Of wanneer je aan een nieuwe toe bent.

Dan kun je het leasekostuum retourneren en weer aan een nieuwe lease-periode beginnen.
Misschien vraag je je af wat er met het oude pak gebeurd. Zeker omdat die eigenlijk niet meer gedragen kan worden, dar kan ik begrijpen, het is onvoorstelbaar dat je leasepak naar een volgende drager gaat. Dit gebeurt ook niet. Meestal wordt het pak gerecycled en begint een nieuw leven als opvulling van zoiets als kussens.

Ondertussen wordt er bij jou de maat weer opgenomen, kun je jouw wensen kenbaar maken en ga je een heel nieuw pak leasen.

Bericht geschreven door: Gerard braasma
Aantal keer gelezen: 1336x
Toegevoegd op: 2014-05-23 10:56:39
Laatst gewijzigd op: 2014-05-23 10:56:39

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen