Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat te doen tijdens het WK voetbal? | Berichten.org

Wat te doen tijdens het WK voetbal?

Het WK voetbal komt er alweer bijna aan, nog maar een paar weekjes. Langzamerhand worden alle oude EK/WK accessoires weer uit de kast getoverd en wordt er nog even snel een nieuwe televisie aangeschaft. Veel mensen kijken ernaar uit. Want het WK is boven alles iets waar je gezellig met je hele familie, met al je vrienden of met de hele buurt naar kijkt. Maar wat is er allemaal te doen tijdens het WK? Of, beter gezegd, wat kan je allemaal doen? WK liefhebber Jeroen van Stralen heeft een paar tips hiervoor.

Tip 1.

Organiseer een poule met je vrienden en kijk de wedstrijd elke avond bij iemand anders. Of kijk juist elke keer bij de vriend met de grootste televisie, dat maakt natuurlijk niet uit. Het leuke van zo’n poule organiseren is het feit dat het erg gezellig is om lekker competitief met je vrienden in de strijd te gaan. Wie zal er gaan winnen? Met hoeveel tegen hoeveel? Zo kunnen jullie, al luid “HUP NEDERLAND” scanderend, samen op de bank van het WK genieten.

Tip 2.

Heeft niemand van jullie een grote woonkamer? Ga dan lekker in de stad naar de wedstijd kijken! Veel barretjes geven al lang van te voren aan of ze wel of niet het WK gaan uitzenden, dus ook dit is lang van te voren te plannen. Tevens houden ze er in bruine cafés in steden zoals Amsterdam wel van op fanatiek mee te doen met het WK. Het zal dus sowieso heel erg gezellig worden.

Tip 3.

Koop erg veel oranje kleding. Hoe meer oranje, hoe beter. Zeker als je naar een café gaat, is dit erg leuk. Het is natuurlijk een erg leuk gezicht om iedereen in oranje kleding rond te zien lopen. Dus doe dit ook zeker! Schmink mag natuurlijk ook niet ontbreken. Alles moet oranje!


Jeroen van Stralen is dus erg fan van het WK en het EK! Heb je nog meer tips voor het EK of het WK? Neem dan contact op met Jeroen! Hij is de vinden via deze link: http://www.jeroenvanstralen.com/


Bericht geschreven door: WKEKfan
Aantal keer gelezen: 977x
Toegevoegd op: 2014-05-22 15:15:31
Laatst gewijzigd op: 2014-05-22 15:15:31

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen