Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Notitieboekjes geven een beter begrip | Berichten.org

Notitieboekjes geven een beter begrip

Sneek Notitieboekjes zijn voor het brein vereist. Naast de computer, tablets, mobieltjes en laptops blijven de notitieboekjes een vereiste in de levensstijl van mensen. Het onthouden van dingen kan beter met pen geschreven worden dan getypt. Aldus de wetenschappers.
Sneek – Notitieboekjes zijn voor het brein vereist. Naast de computer, tablets, mobieltjes en laptops blijven de notitieboekjes een vereiste in de levensstijl van mensen. Het onthouden van dingen kan beter met pen geschreven worden dan getypt. Aldus de wetenschappers.

Het is tegenwoordig niet veel meer aan orde om een notitieboekje te gebruiken. Toch is het een vereiste. Het is belangrijk om studenten hier op te wijzen en te laten experimenteren. Toch beginnen scholen met tablets en computer. Dit is een slechte ontwikkeling vindt de wetenschapper van het onderzoek.

De onderzoeker vertelde dat het een slechte ontwikkeling is voor de toekomstige beroepsbevolking. “Ze weten straks niet beter, we moeten het schrijven altijd blijven stimuleren op school”.

Je hebt bijvoorbeeld al een notitieboekje voor minder dan twee tientjes en daar kan je jaren mee ‘schrijven’.


Dus aarzel niet en ga weer aan de slag met pen en notitieboekje! Omdat het gewoon stukken beter voor je is en het kan nog leuk zijn  ook! Op z’n ouderwetse manier dus.

 Tegenwoordig heeft Moleskine veel soorten die ook erg leuk zijn voor: koken, katten, kinderen, toetjes, wijnen en meer thema’s. Er is een indeling gemaakt om het leuker, mooier en makkelijker te maken voor de gebruikers. Aarzel dus niet om er een aan te schaffen voor je geheugen. Onthoud het makkelijk en op een leuke manier. Ook erg super leuk voor een cadeau voor hem of haar. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar. Waarom zou je het dan niet gewoon doen. Dus ja.Bericht geschreven door: everlake
Aantal keer gelezen: 1811x
Toegevoegd op: 2014-05-21 14:35:40
Laatst gewijzigd op: 2014-05-21 14:35:40

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen