Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een combinatie van het recht: Antoine Endtz | Berichten.org

Een combinatie van het recht: Antoine Endtz

Hier volgt een artikel over een advocaten kantoor dat bekend is komen te staan om het vaste tarief dat zij hanteren voor al hun zaken. Bovendien zijn zij ook nog eens gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.
Bij Endtz&Co wordt er op wel zeer bijzondere wijze gewerkt. Niet alleen staat Endtz&Co bekend als een van de eerste Nederlandse Advocatenkantoren met een vast tarief, ook staan ze bekend om het feit dat er voor een wel heel groot scala aan rechtsgebieden wordt behandeld. Het is tegenwoordig erg lastig om een goed advocatenkantoor te vinden, maar een advocaat met een vaste prijs is natuurlijk voor iedereen fijn!

Vaste Prijs

Antoine Endtz was de eerste Nederlandse advocaat die er voor koos meer duidelijkheid te scheppen voor de cliënt. Vaak weten mensen (en bedrijven) niet waar ze aan beginnen als ze er voor kiezen om een advocaat in te schakelen. Niet alleen weten mensen niet goed hoe ze met een rechtszaak om moeten gaan, maar ook weten mensen niet hoeveel geld een advocaat kost. Hier heeft Antoine Endtz een einde aan gemaakt. Bij Endtz&Co kan je nu een advocaat inschakelen die tegen een vaste prijs de zaak zal afhandelen. Dit is voor zowel de advocaat als de cliënt erg fijn en zo weet iedereen waar hij of zij aan toen is.

Verschillende soorten Recht


Bij Endtz&Co komen verschillende rechtsgebieden samen en zien we dat er een groot aanbod is van gespecialiseerde advocaten. Ondernemingsrecht, huurrecht, arbeidsrecht, contractrecht, en intellectueel eigendomsrecht komt allemaal samen bij Endtz&Co. Op deze manier zijn ze een aantrekkelijk bureau voor bedrijven en retailers en bedrijven die te maken krijgen met allerlei ICT zaken.

Antoine Endtz

Antoine Endtz is in 2010 begonnen met Endtz&Co. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een succesvol advocatenkantoor. Voor meer informatie over Antoine Endtz kunt u hier klikken. Niet alleen heeft Antoine Endtz het bedrijf opgericht, maar ook heeft hij de stichting Mendtz&Co opgericht. Hierbij geven ze gratis juridische bijstand aan door de stichting aangewezen doelenorganisaties.

Bericht geschreven door: rechtenwet@outlook.com
Aantal keer gelezen: 1386x
Toegevoegd op: 2014-05-20 17:25:01
Laatst gewijzigd op: 2014-05-20 17:25:01

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen