Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
3 gouden tips voor beleggers | Berichten.org

3 gouden tips voor beleggers

In dit artikel leest u het een en ander over beleggen. Bovendien geven wij u hier 3 gouden tips om uw belegging tot een succes te maken!
Beleggen is de laatste decennia ontzettend populair geworden onder alle lagen van de bevolking. Het is dan ook een ontzettende spannende en leuke hobby, waar u ook nog eens geld mee kunt verdienen. Hoewel geluk altijd een bepalende factor blijft bij het beleggen, zijn er enkele dingen waar u op kunt letten wanneer u gaat beleggen waardoor u veel meer kans maakt op winst. In dit artikel geven we u drie gouden tips waar u echt wat aan heeft wanneer u wilt gaan beleggen.

Spreid met beleid!
Veel beginnende beleggers krijgen van andere als tip mee op te spreiden. Want, zo redeneert men, als je spreidt, verlaag je het risico dat je neemt en verhoog je het rendement dat je kunt behalen. Dat gegeven klopt echter niet helemaal. Als we kijken naar de echte beleggers, die goud geld hebben verdiend op de beurs, spreiden zij helemaal niet zo veel. Natuurlijk is het niet verstandig om al je geld te investeren in aandelen van een bepaald bedrijf of grondstof, maar je moet ook weer niet teveel spreiden. Daarom is onze eerste tip ook om met beleid te spreiden. Natuurlijk is spreiden prima, maar niet teveel!

Weet wat je doet
Wanneer je gaat beleggen, is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Ga niet zomaar willekeurig beleggen, maar zorg eerst dat je alles leert over het beleggen en de beurs. Zorg ook dat je in contact komt met mensen die veel ervaring hebben met beleggen en die al lang actief zijn op deze beurs. Van deze mensen kun je namelijk van alles leren.

Ontwikkel een strategie of een systeem
Wanneer je gaat beleggen, is het verstandig om een strategie of een systeem te ontwikkelen dat je altijd kunt toepassen. Zo laat je nog minder aan het toeval over en maak je meer kans op winst.
 
Kijk voor meer informatie over bedrijven die u kunnen helpen bij het beleggen bijvoorbeeld eens naar dit filmpje van Beursfoon: https://www.youtube.com/user/beursfoon. Ook kunt u kijken op de website van beurs.nl http://www.beurs.nl/service/beursfoon 

Bericht geschreven door: beurs.beleggen@outlook.com
Aantal keer gelezen: 1523x
Toegevoegd op: 2014-05-06 16:00:16
Laatst gewijzigd op: 2014-05-06 16:00:16

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen