Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
field marketing | Berichten.org

field marketing

field marketing een vorm van marketing, promotie en merchandising. Een persoonlijke aanpak waarbij de doelgroep van een product direct wordt benaderd. Field marketing bestaat dus uit verschillende disciplines, maar field marketing zorgt voor een effectieve manier om een nieuw product op een creatieve wijze in de markt te zetten.

Field marketing en haar disciplines

Field marketing bestaat uit een aantal verschillende disciplines. De diverse mogelijkheden bieden u de kans uw product op een effectieve wijze in de markt te zetten, de juiste doelgroep aan te spreken en het gebruik van uw product of dienst duidelijk te maken. Field marketing zorgt voor een unieke vorm van promotie en een effectieve wijze van merchandising. Een persoonlijke aanpak naar uw doelgroep zorgt voor een betere overdracht van informatie, die daadwerkelijk blijft hangen.

Promotie en merchandising

Field marketing bestaat onder andere uit promotie en merchandising. Het is bijvoorbeeld mogelijk een sample uit te delen aan de doelgroep, om er op een ludieke of activerende wijze voor te zorgen dat men hiermee in aanraking komt. Promotie bestaat veelal uit een bijzonder creatief opgezette actie, om een merk of product op een krachtige manier bekend te maken bij het grote publiek. Vergeet de traditionele uitingen, dankzij field marketing kunt u zich op een bijzondere en opvallende manier presenteren, zodat de doelgroep u direct goed kan leren kennen.

Demonstraties en hospitality

De demonstraties en hospitality hebben vooral betrekking op producten die wat uitleg behoeven, of het aanbieden van diensten. Zorg er met een duidelijke demonstratie voor dat de doelgroep duidelijk ziet hoe men het product kan gebruiken, of zorg met de juiste hospitality voor een warm bad. Zorg dat u uw handen tijdens een presentatie of een beurs zelf vrij heeft, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de representativiteit van de vertegenwoordigers. Field marketing kent een aantal verschillende aspecten en is daarmee zeer effectief in het verkrijgen van aandacht van de doelgroep, of het overbrengen van de juiste informatie.

Bericht geschreven door: Jwaal
Aantal keer gelezen: 1470x
Toegevoegd op: 2014-05-02 10:00:23
Laatst gewijzigd op: 2014-05-02 10:00:23

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen