Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Sooco onderscheidt zich door de ruime collectie in een grote verassende Footbar Store | Berichten.org

Sooco onderscheidt zich door de ruime collectie in een grote verassende Footbar Store

Aan de Langestraat 27a in Enschede vind je de Sooco Footbar store. De grootste schoenenwinkel voor het hele gezin in Twente en misschien wel in heel Nederland. Het voormalige pand van The Sting is in 2008 omgetoverd tot schoenenwinkel van formaat.
Iedere afdeling heeft zijn eigen “verdieping”. Direct bij binnenkomst tref je de trendy kindercollectie aan, ga je een klein trapje naar beneden, dan beland je in de uitgebreide damescollectie. De collectie voor de heren is vervolgens vanuit de damesschoenen afdeling gezien, twee trapjes omhoog. Hier is tevens de kassa gesitueerd. Meer over de winkel en de collectie lees je in dit artikel.
Sooco Footbar Store

Vaak vragen mensen zich af, die meestal nog nooit in de winkel zijn geweest, wat er wordt bedoeld met de term “footbar”. Wanneer je een bezoekje brengt aan de schoenenwinkel van Sooco kun je eigenlijk niet om de footbar heen. Direct bij binnenkomst wordt de nieuwe collectie namelijk aan je gepresenteerd middels een draaiende band op een grote “footbar”. Niet alleen deze bar is opvallend. Ook het felle kleurgebruik, de grote variatie  aan materialen, de graffiti en de vele lcd-schermen. Zo kom je oude autobanden, afvalhout, klassieke banken, antieke kastjes, draaitafels, stijgerpijpen en kabelklossen tegen. Niks is te gek en de winkel blijft je dan ook keer op keer weer verassen. Op de eerder genoemde lcd-schermen worden onder andere de merken, acties en collecties getoond. Naast de indrukwekkende inrichting is de uitgebreide trendy schoenencollectie van Sooco het allerbelangrijkste. Ieder seizoen probeert Sooco een zo breed en gevarieerd mogelijke collectie te presenteren. De laatste trends op het gebied van schoenmode zijn hierin erg belangrijk. Om goed op de hoogte te blijven bezoeken de inkopers regelmatig grote internationale en nationale fashionbeurzen. De trends voor het komende zomerseizoen en het volgende winterseizoen worden kort even doorgenomen.

Schoenen trends 2014 en 2015
Sooco heeft schoenen voor dames, heren en kinderen. In 2014 delen deze drie verschillende collecties de volgende trend, namelijk de running sneakers. Vorig jaar waren het vooral volwassen en de oudere jeugd die deze sportieve schoenen in hun armen sloten. In 2014 loopt eigenlijk het gehele gezin er mee weg. Deze retro hardloopschoenen spot je aan de voeten van volwassen, jongeren en kinderen.
Voor dames ga je twee uitersten zien, of hele hoge hakken of een platte zool. De platte schoenen zijn erg trendy en dit uit zich in Chelsea boots, cut out boots, sandaaltjes en espadrilles. Uiteraard zijn de vrouwelijke hakken niet verdwenen, voornamelijk de pumps blijven altijd een hot item. In de heren collectie kom je veel unieke veterschoenen met stoere details en sneakers tegen. Bij kinderen blijven de hoge sneakers, lage sneakers, laarsjes en sandaaltjes erg populair.
Verder ga je in de 2014 al een beetje kennis maken met punt neuzen, plateauzolen, blokhakken en “sience” prints. Deze trends zetten verder door in 2015. Ben je benieuwd geworden naar de collectie? Bezoek de Sooco Footbar Store in Enschede of de online shop sooco.nl.

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1745x
Toegevoegd op: 2014-04-18 11:04:27
Laatst gewijzigd op: 2014-04-18 11:04:27

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen