Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Luister Radioguide.fm, simpel en genoeg keus | Berichten.org

Luister Radioguide.fm, simpel en genoeg keus

Dit is een artikel over de website Radioguide.fm. Er wordt beschreven wat het is en doet en vooral wat de voordelen van Radioguide.fm zijn boven één online radiozender.
Allereerst een uitleg over wat Radioguide.fm is. Het is een website waar iedereen via het internet radio kan luisteren. Je hebt enorm veel keuze uit verschillede zenders, want er zijn naast verschillende genres in muziek ook zijn er verschillende landen pagina’s. Zo kan je naast Nederlandse radiozenders ook Belgische, Amerikaanse of Chinese radio luisteren als je daar zin in hebt. Dat kan allemaal met de website van Radioguide.fm. Zo nu weet je wat het is en wat de inhoud is van de site. Dan het onderdeel simpel. Radioguide.fm is simpel, omdat het makkelijk in de omgang is. Je hebt alles op één pagina per land of per genre dat ligt eraan wat je zoekt. Ook is er een zoekmachine die jou kan helpen om naar jouw favoriete radiozender te zoeken. Radioguide.fm heeft een breed scala aan radiozenders en heeft daarnaast ook een app. Op deze app kan jij ook naar jouw radiozender luisteren op jouw tablet of mobiele telefoon. Daarnaast heeft Radioguide.fm ook de website zo opgezet dat je de website ook goed kan zien op een mobiele telefoon of tablet.  Ook heeft Radioguide.fm een eenvoudige lay-out waardoor alles makkelijk te overzien is en makkelijk te vinden. De lay-out van een website is de structuur van de website hoe het eruit ziet. Dit betekent dat een goede lay-out ervoor zorgt dat jouw website er overzichtelijk en georganiseerd uitziet. Dan is er nog iets wat Radioguide.fm wel heeft en veel online radiosites niet en dat is verschillende streams. Met streams wordt hier bedoeld de manieren waarop je jouw radiozender kan luisteren. Er is een mp3 stream, windows media player, Apple, android en een external player. De laatste is de stream die de site van het des betreffende station afspeelt en aanbiedt. Dan zou je kunnen denken maar dan kan ik toch beter naar de website van het radiostation gaan? Dan kan zeker als je toch de hele tijd naar die zender wilt luisteren maar het voordeel aan Radioguide.fm is dat je kan switchen tussen alle radiostations als je even geen zin hebt in de reclameblokken of het foute uur en noem maar op. Dus genoeg voordelen om naar Radioguide.fm te luisteren.

Bericht geschreven door: Richelle
Aantal keer gelezen: 1082x
Toegevoegd op: 2014-04-08 15:12:58
Laatst gewijzigd op: 2014-04-08 15:12:58

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen