Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Bedrijfsuitje? Ga lekker tennissen! | Berichten.org

Bedrijfsuitje? Ga lekker tennissen!

Misschien is het bij u op de zaak binnenkort weer tijd voor een bedrijfsuitje, en moet u iets leuks verzinnen of helpen met het kiezen van een uitje. Met uw bedrijf of afdeling kunt u hartstikke veel leuks doen, maar om iets te kiezen wat iedereen leuk vindt is nog knap lastig. Meestal werkt iets dat zowel ontspannend als gezellig is erg goed. Mijn advies is: boek een clinic op een tennispark!
Een bedrijfsclinic is een ontzettend gezellig dagje uit voor uw bedrijf of afdeling en brengt het team nog meer bij elkaar. Lees hier meer over wat u bij een tennisclinic kunt verwachten.

Tennis is voor iedereen, ook op een clinic!

De kans is groot dat niet iedereen in uw groep al eens getennist heeft. Waarschijnlijk heeft het grootste deel nog nooit of amper een racket aangeraakt. Dat maakt helemaal niets uit! Een tennisclinic is er juist om van te leren. Op de clinic wordt uw groep meestal in twee of meer groepen verdeeld, afhankelijk van ieders niveau. Per groep worden er andere dingen uitgelegd, getraind en verbeterd. Iedere groep krijgt veel persoonlijke aandacht. De nieuwelingen leren de basistechnieken van het tennis en degenen met ervaring leren hun slag te verbeteren of nieuwe technieken. Na de clinic, die ongeveer 1 à 2 uur duurt, wordt er een toernooitje georganiseerd. Ook hier worden verschillende poules gemaakt, zodat iedereen goede competitie heeft. Het gaat hier niet per se om winnen, maar om de lol van het spelen en te laten zien wat u op de clinic heeft geleerd!

Maar er wordt niet alleen getennist…

Behalve tennissen kunt u natuurlijk ook op een andere manier genieten van uw bedrijfsuitje. U kunt bijvoorbeeld een clinic en toernooi boeken in combinatie met een lunch of barbecue. Zo kan iedereen, uitgehongerd van het tennissen, lekker aanschuiven met zijn allen. Ook drankjes zijn uiteraard inbegrepen in het pakket. Heeft u dus even pauze of hoeft u niet te spelen, geniet dan van een drankje en praat met elkaar of ga bij andere wedstrijden kijken. Het programma kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Kortom, voor een geslaagd bedrijfsuitje, ga naar een tennispark bij u in de buurt!

Bericht geschreven door: njagrootscholten
Aantal keer gelezen: 1321x
Toegevoegd op: 2014-04-07 18:52:04
Laatst gewijzigd op: 2014-04-07 18:52:04

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen