Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wandlampen voor tuin en beveiliging. | Berichten.org

Wandlampen voor tuin en beveiliging.

Er zijn een aantal redenen waarom huiseigenaren hun tuin of patio \\\'s nachts willen verlichten, voor beveiliging, veiligheid en functionaliteit. Een van de beste manieren om voldoende verlichting te creŽren voor uw terras is door de installatie van een aantal wandlampen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze wandlampen voldoen aan elk van de hierboven gewenste resultaten?
Beveiliging d.m.v verlichting.
Het is een bekend feit dat de meeste potentiële inbrekers huiverig zijn voor plaatsen waar ze gezien kunnen worden. Omdat het terras over het algemeen vrij dicht bij een van de ingangen van uw huis ligt, kunnen wandlampen daar helpen om ongewenste mensen ervan te weerhouden rond uw huis te sluipen. Het is ook mogelijk om de wandlampen te voorzien van een sensor, die de lampen activeert wanneer er tijdens de nacht beweging is.

Veiligheid.
Hoewel sommige mensen veiligheid zien als beveiliging, is het een volledig ander vraagstuk. Als uw terras in de buurt ligt van uw garage of terrasoverkapping, is het belangrijk dat u, wanneer u 's avonds laat thuiskomt, in staat bent om de weg naar de achterdeur te zien. Met een aantal wandlampen op uw terras moet u genoeg licht hebben om een duidelijk pad naar de deur te zien. Wandlampen, voorzien van een sensor, zijn ook een goede optie voor het waarborgen van de veiligheid.

Functionaliteit.
Als u met vrienden en familie zit te genieten, zult u merken dat uw terras volledig nutteloos wordt zodra de avond valt, omdat je gewoon niets kunt zien. De installatie van enkele wandlampen op uw terras maakt het een aangename plek om te zitten en te eten, zelfs als het donker is. Dit type licht is fantastisch voor het creëren van een leuke sfeer en ontspannende omgeving, wanneer de buitenverlichting niet te hard of fel is.

Bij het installeren van wandlampen op uw terras, moet u een aantal fundamentele richtlijnen volgen om ervoor te zorgen dat de plaatsing effectief is:
  • Installeer de wandlampen overal op ooghoogte om verblinding te vermijden
  • Installeer een timer of sensor als u niet wilt dat de lampen continu branden en geen exorbitante elektriciteitsrekening wilt
  • Installeer lampen op plaatsen waar ze adequaat gevaar kunnen voorkomen, zoals bij trappen en obstakels
Zoals u kunt zien, zijn er een aantal manieren waarop uw tuin of patio kan profiteren van de installatie van een aantal goed geplaatste en goed gekozen wandlampen. Niet alleen kunnen ze de veiligheid en beveiliging bevorderen, ze kunnen de tuin of patio een veel comfortabeler en bruikbare plek maken, zodra de zon onder gaat. Er zijn allerlei soorten wandlampen verkrijgbaar, waardoor het makkelijk is om ze op de rest aan te passen.

Bericht geschreven door: ciska
Aantal keer gelezen: 1335x
Toegevoegd op: 2014-03-28 14:10:34
Laatst gewijzigd op: 2014-03-28 14:10:34

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen