Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Liever een loungeset dan een grote tuintafel | Berichten.org

Liever een loungeset dan een grote tuintafel

Vorig jaar zomer ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Spanje. We hadden een prachtig huis gehuurd waar op de veranda een loungeset stond.
Vorig jaar zomer ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Spanje. We hadden een prachtig huis gehuurd waar op de veranda een loungeset stond. Ik kan met zekerheid zeggen dat we de meeste tijd hebben doorgebracht op de loungeset. Zowel s‘ ochtends als ’s avonds waren we er te vinden. De hoge eettafel hebben we bijna niet meer gebruikt. Ook ’s avonds als de kinderen naar bed waren kon ik heerlijk languit op de loungebank om een goed boek te lezen.     
 
Een eigen loungeset
Eenmaal terug in Nederland wist ik een ding zeker. Volgend jaar zomer staat er een loungeset in onze tuin. Nu de lente bijna begint leek het me een goede tijd om me te gaan oriënteren. Ik ben eens gaan googelen op loungeset tuin en kreeg al snel vele resultaten. Ik wil graag online bestellen zodat de loungeset gewoon bij ons thuis wordt bezorgd. Na het bekijken van een paar webshops vond ik een set die precies leek op de set die wij in Spanje ook hadden. Gemaakt van vlechtwerk in het donkergrijs met blauw grijze kussens. Ik wil graag een set met een hoekbank en losse stoelen. Ook handig is een bijpassende poef.   
    
Loungeset online bestellen
Ik heb een set samengesteld met een hoekbank, twee stoelen en een poef. Ik weet zeker dat deze loungeset mooi past onder ons afdak achterin de tuin. Mijn man heeft hier vorige week een heater geïnstalleerd zodat we er ook kunnen zitten als het ’s avonds afgekoeld is. Zo hebben we nog langer plezier van de loungeset. Drie dagen na bestelling werden de stoelen, bank, poef en tafel bezorgd. Ze werden zelfs al in de tuin neergezet. Toen de kinderen de loungeset zagen waren ze helemaal door het dolle heen. Dat hadden we in Spanje ook! Riep de jongste meteen. Ik kan niet wachten tot de zomer echt begint en we lange avonden kunnen doorbrengen in onze tuin. Nu hopen dat de zomer net zo goed wordt als vorig jaar. 

Bericht geschreven door: BSchouten
Aantal keer gelezen: 1302x
Toegevoegd op: 2014-03-27 11:26:57
Laatst gewijzigd op: 2014-03-27 11:26:57

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen