Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De perfecte laptoptas, ken jij hem? | Berichten.org

De perfecte laptoptas, ken jij hem?

Vier jaar geleden had ik een Knomo laptoptas gekocht voor de verjaardag van een vriendin van me. Het was haar 25ste verjaardag en ik wilde iets speciaals voor haar kopen. En, ik wilde graag iets kopen wat haar bij zou blijven. Dus, toen dacht ik: waarom spendeer je niet iets extra\\\'s en maak een goede impressie, dan iets kleins te kopen. Je wilt natuurlijk met een groot cadeau aankomen op de verjaardag van je beste vriendin. Bij Knomo wisten ze jaren geleden al dat de manier waarop we electronica gebruiken radicaal zou gaan veranderen. En gelijk kregen ze.
Knomo: een bijzondere tasVier jaar later, bijna vijf jaar, gebruikt ze nog steeds iedere dag, voor naar haar werk of de bibliotheek, haar Knomo laptoptas. Still going strong, zou ik zeggen. Niet alleen ik, maar ook zij viel gelijk voor het design en het high-fashion gedeelte van het merk zelf. Bij Knomo zijn ze vastberaden om goede kwalitatieve tassen te maken die lang meegaan.

Bij Devalise vindt u een ruim assortiment aan lifestyle laptoptassen en sleeves. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe laptoptas kan u best even nadenken welke tas voor u het handigst is. Laptoptassen bestaan immers in verschillende modellen, formaten en materialen.

Het klassieke model heeft de vorm van een aktetas die door middel van ritsen volledig kan worden geopend. Vaak is er een schouderriem en heeft de tas extra vakken om spulletjes op te bergen.
De messenger tas of postbodetas is een model met een overslagflap, die via een draagriem op de schouder wordt gedragen. In een lederen uitvoering zijn deze tassen heel zakelijk en stijlvol.
Voor de jeugdige of actieve gebruikers zijn er kleurrijke rugzakmodellen. Deze modellen zijn zeer handig voor gebruik op de fiets of het openbaar vervoer en hebben meestal meerdere opbergvakken.
En meer recent zien we ook een opmars van trolleys. Deze laptoptassen van Devalise op wieltjes zijn uitermate geschikt voor gebruikers die veel materiaal dienen te vervoeren.

Voor een maximale bescherming van de laptop is een apart laptopvak aan te raden. Dit vak heeft een extra voering die de laptop beschermt bij een val of stoot.

Bericht geschreven door: Charlottevan
Aantal keer gelezen: 2187x
Toegevoegd op: 2014-03-12 20:36:55
Laatst gewijzigd op: 2014-03-12 20:36:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen