Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Hoe Voetbalspelers zich steeds meer als Beroemdheden gedragen | Berichten.org

Hoe Voetbalspelers zich steeds meer als Beroemdheden gedragen

Voetbal is één van de meest populaire sporten in Nederland. Buiten de wintermaanden is het meest bekeken sport op de televisie. Dit zal vast geen verassing zijn en heeft onder andere te maken met het feit dat er zeer getrainde sporters in meespelen en er een hoop geld in omgaat.
Normaliter is Nederland verdeeld over diverse voetbalclubs die ons koninkrijk rijk is, maar wanneer het Nederlands elftal speelt hult heel Nederland zich in oranje en host eensgezind door de cafés. We kennen alle namen van de spelers. Ze zijn net zo beroemd als Hollandse zangers en acteurs. En waar de echte beroemdheden zich laten horen op een positieve of negatieve manier, doen voetballers dit uiteraard ook.

Het leven van een beroemdheid
Het leven van een beroemd persoon gaat niet over rozen. Je wordt dagelijks herkend, aangesproken en benaderd. Zelfs op dagen dat je daar niet op zit te wachten. Helaas kan je je er niet vanaf maken met een grauw of een snauw aangezien elke handeling word uitgemeten in de media. Neem de scheiding van Rafael van der Vaart als voorbeeld. Deze nare gebeurtenis werd nog vaker besproken dan zijn hele voetbalcarrière.

Goede Doelen
Het is heel fijn dat er veel beroemdheden zijn, waaronder veel voetballers, die hun bekendheid op een positieve manier inzetten. Zij zijn bijvoorbeeld ambassadeur voor verschillende goede doelen. Zo heeft Johan Cruyff zijn eigen organisatie die zich inzet voor meer sportmogelijkheden voor kinderen. Dit zorgt er voor dat kinderen meer gaan bewegen en socialiseren. En hij is niet de enige. Zo zet Nigel de Jong zich in voor Kidneeds. En zo zijn er nog vele anderen. Ook verschillende Nederlandse managers, zoals zaakwaarnemer Soren Lerby, staan regelmatig in de belangstelling.

Diva gedrag
Helaas zijn er ook voetballers die zich verlagen tot diva gedrag. Zij denken met onacceptabel gedrag weg te komen omdat ze beroemd zijn. Het beste is om ons te richten op spelers die zich van hun beste kant laten zien. Zij zijn een voorbeeld voor onze maatschappij. En dan mag je je soms best als een beroemdheid gedragen, zolang dit maar met een normale toon gebeurt en het niet te arrogant wordt. Ook het management van voetbalclubs heeft hier invloed op, zoals het essel sports management.

Bericht geschreven door: voetbalverhalen
Aantal keer gelezen: 878x
Toegevoegd op: 2014-03-10 10:43:12
Laatst gewijzigd op: 2014-03-10 10:43:12

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen