Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Uniek webdesign hoeft niet duur te zijn | Berichten.org

Uniek webdesign hoeft niet duur te zijn

Bedrijven kiezen vaak voor een hoge investering bij een uniek webdesign, terwijl dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Wordpress is één van de platforms waarbij goedkope webdesigns kunnen worden aangeschaft.

Zo krijgt u een unieke lay-out voor enkele honderden euro's

Zonder goede website komt u tegenwoordig nergens meer wanneer het op online verkopen aankomt. Het aandeel Nederlandse internetgebruikers is inmiddels dusdanig hoog dat een website gemakkelijk kan zorgen voor meer klanten, vooral wanneer deze goed vindbaar is in de zoekmachines.

Een goede lay-out is onmisbaar, van Wordpress-websites tot webshops gebouwd met Joomla. Toch kunnen de kosten van een uniek webdesign al snel hoog oplopen, terwijl het helemaal niet duur hoeft te zijn. In dit artikel leest u wat u kunt doen om een goedkoop webdesign dat aansluit bij uw wensen te laten maken voor een relatief laag bedrag.


Goedkoop theme op maat voor Wordpress

Wordpress is websitesoftware die het mogelijk maakt volledig naar wens uw website op te zetten. De software is erg gebruiksvriendelijk, en wordt hierdoor dan ook steeds meer gebruikt. Er zijn veel speciale plug-ins voor Wordpress die het mogelijk maken de website zo veel mogelijk op uw wensen aan te passen.

Webdesign voor Wordpress wordt een 'theme' genoemd, deze theme wordt geïnstalleerd op de server en de website zal deze lay-out na installatie weergeven. Er zijn themes die u gratis kunt downloaden, en themes die enkele tientallen tot soms honderden euro's kosten.Gemakkelijk een nieuw Wordpress theme

Maak het uzelf echter gemakkelijker door een Wordpress design te nemen dat exact aansluit bij uw wensen, zonder dat u lijsten met themes moet doorzoeken op zoek naar de juiste. Door een webdesign te laten maken in PSD, de bestandsnaam van bestanden die gecreërd zijn in Photoshop, heeft u voor enkele honderden euro's al een design dat perfect aansluit bij de wensen die u in uw hoofd heeft.


Dit PSD-bestand kunt u dan gemakkelijk om laten zetten naar een Wordpress theme. YourProductions heeft een speciale website gemaakt, http://www.PSDnaarWordpress.net waarop u uw PSD kunt uploaden. Voor slechts 279 euro wordt uw PSD-bestand omgezet naar een volledig werkend Wordpress theme. Zo bent u verzekerd van een fantastisch design dat volledig functioneel is op uw nieuwe website.


Ook voor Joomla-webshops

Naast de grote populariteit van Wordpress voor websites is er ook Joomla, speciale software die het mogelijk maakt om eenvoudig een webshop op te zetten. Joomla wordt daarom ook wel de Wordpress voor webshops genoemd.


Net als bij Wordpress kun je een webdesign laten maken in PSD voor Joomla, de kosten hiervoor liggen vaak rond dezelfde hoogte. Het laten omzetten van een PSD naar Joomla wordt ook door YourProductions gedaan, tegen dezelfde lage prijs. U kunt hierna gemakkelijk zelf het Joomla theme installeren, en zo snel aan de slag met uw webshop.Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1816x
Toegevoegd op: 2014-03-09 16:57:56
Laatst gewijzigd op: 2014-03-09 16:57:56

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen