Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Besparen op vaste lasten | Berichten.org

Besparen op vaste lasten

Nu in Nederland de crisis hard heeft toegeslagen is het voor steeds meer bedrijven en consumenten een noodzaak om hun vaste lasten meer dan ooit te voren goed onder de loep te nemen. Besparen-op-vastelasten.nl helpt u particulieren en bedrijven hierbij en verzorgt besparingen tot 50% op de vaste lasten.
Anno 2014 moeten steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen noodgedwongen geld besparen. Ook binnen de overheid is hier in toenemende mate sprake van en worden er op verschillende vlakken ingrijpende maatregelen genomen om kosten besparingen te realiseren.

Op zich is dit, mede gezien de tijd waarin we leven, zeker geen overbodige luxe. Gezien het feit dat onze economie maar niet op gang wil komen en veel particulieren onzeker zijn over baan. Bedrijven gezien stelselmatige terugloop in hun omzetten ook de handen op de knip houden of simpelweg onvoldoende spek op de botten hebben om door te pakken.

Dat er vervolgens steeds vaker naar oplossingen wordt gezocht om te besparen op de vaste lasten is dan ook geen vreemde ontwikkeling. Besparen-op-vastelasten.nl speelt sinds enkele jaren in op deze ontwikkeling. Met doeltreffende besparingsanalyses worden zowel bedrijven, instellingen als particulieren in een handomdraai of effectieve wijze geïnformeerd omtrent de mogelijkheden die veelal in een handomdraai te realiseren zijn.

Zo is de trend bij particulieren dat er wordt bespaart op het eten en uitjes met de kinderen, bij bedrijven wordt er veelal in het personeelsbestand gesneden. Deze maatregelen zullen inderdaad een kosten besparing tot het gevolg hebben, maar of dit de juiste maatregelen zijn wordt bij Besparen-op-vastelasten.nl sterk betwist.

Bij besparen-op-vastelasten.nl wordt de oplossing gezocht in de vaste lasten, deze keren elke maand weer terug. Binnen de vaste lasten zijn substantiële besparingen te realiseren die oplopen tot 60%. De kernzaken die Besparen-op-vastelasten.nl aanpakt hebben betrekking op energie, energie besparende verlichting, zonnepanelen, mobiliteit, verzekeringen en financieringen.

Besparen-op-vastelasten.nl werkt samen met alle energie maatschappijen die actief zijn op de Nederlandse markt. Zij hebben geen enkele contractuele verplichting jegens de (energie)maatschappijen en zijn hierdoor volledig vrij in hun adviezen. Hierdoor zijn haar klanten gegarandeerd van de laagste prijs voor hun energie behoefte. Daarnaast kunnen zij collectieven sluiten en hierdoor een nog scherper energie tarief verzorgen. Als u een energie contract afsluit komt uw jaarlijkse besparing ten opzichte van uw energienota gemiddeld rond de 20% en 30% uit. Dit is voor particulieren een bedrag van rond de 400,- euro, bij bedrijven zullen deze besparingen vele malen hoger uitvallen.

Naast een lager tarief voor uw energie adviseert Besparen-op-vastelasten.nl op het energie management.  Hierdoor zal uw energie verbruik efficiënter worden ingeregeld en zal resulteren in een lagere energienota. Ook energie besparende verlichting speelt hierin een grote rol. Verlichting neemt gemiddeld zo’n 35% in van onze totale energienota. Middels de hoogfrequente verlichting die Besparen-op-vastelasten.nl aanbied zijn er besparingen mogelijk tot 90%.

Ook qua energie opwekken geeft Besparen-op-vastelasten.nl adviezen en bied zij oplossingen. Zo kunt u middels zonnepanelen uw eigen energie opwekken, ook hierdoor kunnen besparingen worden gerealiseerd tot zelfs 100%. Indien over voldoende ruimte beschikt kunt u zelfs geld verdienen met zonnepanelen.

Voor bedrijven bied besparen-op-vastelasten.nl uitstekende oplossingen voor de mobiliteit van haar werknemers. Zo bieden zij zeer voordelige leaseoplossingen aan. Alle lease producten zijn op maat gemaakt en komen altijd tot stand aan de hand van een persoonlijk advies. Hierdoor bent u verzekerd van een gepaste oplossing op basis van uw persoonlijke situatie. De lease oplossingen bieden een gemiddelde besparing van 15% tot 20%.

Besparen-op-vastelasten.nl werkt altijd op basis van persoonlijk advies op locatie, of indien gewenst wordt advies op afstand gegeven. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Besparen-op-vastelasten.nl u kan bieden bezoek dan de website (www.besparen-op-vastelasten.nl) en vraag een geheel gratis en vrijblijvende besparingsanalyse

Bericht geschreven door: BOV010
Aantal keer gelezen: 814x
Toegevoegd op: 2014-03-04 20:38:53
Laatst gewijzigd op: 2014-03-04 20:38:53

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen