Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Met support voor Magento altijd een perfecte webshop | Berichten.org

Met support voor Magento altijd een perfecte webshop

Een Magento-webshop moet altijd goed draaien, anders verliest u klanten en omzet. Wanneer u een bug in uw webwinkel heeft kunt u het beste zo snel mogelijk Magento Support inschakelen, om het probleem snel op te laten lossen en de gemiste omzet laag te houden.

Steeds meer bedrijven zoeken naar support voor Magento

Door de snelle stijging in het aantal online bestellingen zijn er ook steeds meer webwinkels actief. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om een investering te maken in een Magento-webshop, zodat er ook online besteld kan worden. Wat veel bedrijven echter hierna vergeten is dat het werken met Magento altijd actief is; er moeten regelmatig updates gedaan worden om het systeem sneller te laten draaien en er kunnen modules voor Magento worden geïnstalleerd om de website sneller en gebruiksvriendelijker te maken - dit alles met het oog op conversie. Maar wat als u geen verstand heeft van Magento? Dan kunt u altijd support voor Magento inschakelen.

Zo heeft u snel support voor Magento

Wanneer u een probleem heeft met uw webshop, of gewoon uw Magento-webshop wilt laten updaten, dan is het fijn als er altijd iemand klaarstaat die u zo snel mogelijk van dienst kan zijn. Een webwinkel die slecht werkt zorgt voor weinig bestellingen, omdat bezoekers al snel zullen verdwijnen. Om deze reden is het dan ook verstanding om altijd iemand klaar te hebben staan.
MagentoAssist.nl staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om support voor Magento te bieden, zodat u geen klanten en dus ook geen omzet mis zult lopen. Een webwinkel die niet goed werkt is als een normale winkel die gesloten is: er wordt niets verkocht en hierom is het alleen maar zonde.

De programmeurs van MagentoAssist hebben zich gespecialiseerd in het herstellen van Magento-broncode, maar ook in het updaten van uw software, het installeren van modules en zelfs het ontwikkelen van deze modules - alles om uw webwinkel zo goed mogelijk te laten werken en zo te zorgen dat u veel bezoekers en bestellingen zult krijgen. Werken met Magento vereist veel kennis en ervaring, de programmeurs weten exact wat zij moeten doen om uw webshop weer perfect te laten werken, zodat u zich kunt gaan focussen op de belangrijke punten: het runnen van uw webwinkel en online onderneming.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 2204x
Toegevoegd op: 2014-02-21 05:25:43
Laatst gewijzigd op: 2014-02-21 05:25:43

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen