Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Groene smoothies voor meer vuurwerk in slaapkamer | Berichten.org

Groene smoothies voor meer vuurwerk in slaapkamer

Groene smoothies zijn een belangrijk deel van een gezond leven, door groenten te mixen met fruit in een blender zorg je voor een erg gezond drankje dat je dagelijks vitaminen in een keer naar binnen helpt. De resultaten zijn al snel zichtbaar, zowel in het gewicht als in het dagelijks leven. Ook in het nachtleven is het een groot pluspunt.

Drink groene smoothies om beter te worden in bed

Onderzoek heeft aangetoond dat het eten van fruit en groenten ervoor zorgen dat het beter gaat ook in bed. Bepaalde groenten en fruit zorgen er immers voor dat zowel man als vrouw meer zin krijgen. Zeker als beide personen zin hebben in het elkaar liefhebben zal de ervaring onvergetelijk zijn. Dit komt omdat in bepaalde groenten en fruit stoffen zitten die de lust opwekken waardoor de mens romantischer en meer opgewonden wordt. Houd je niet zoveel van groenten en fruit? Maak het voor jezelf leuker! Maak en drink groene smoothies en het wordt in de slaapkamer boeiend en als sprankelend vuurwerk.

Wat zijn groene smoothies?

Gezonde drankjes op basis van fruit, (blad)groenten en water worden ook wel groene smoothies genoemd. Als je thuis een blender hebt kun je ze eenvoudig zelf maken. Het voordeel aan groene smoothies is dat ze boordevol voedingsstoffen zitten. Veel groene smoothies bevatten ook veel eiwitten, vezels, antioxidanten en mineralen. Wanneer je je beter in je vel voelt, heb je meer zin. Het regelmatig drinken van groene smoothies bevordert het bedrijven van de liefde dus aanzienlijk. Drink daarom regelmatig groene smoothies. Zeker als je groene smoothies maakt met bananen, basilicum, avocado of vijgen.

70 groene smoothies recepten boek

Het 70 groene smoothies recepten boek van Diana Verbeek bevat 70 recepten voor heerlijke smoothies. In het boek staat steeds een handige uitleg over wat je moet weten over de groene smoothies en waarvoor ze dienen. Bovendien wordt duidelijk uitgelegd hoe je de smoothies snel en eenvoudig zelf kunt maken. Je hoeft helemaal geen grote keukenprins(es) te zijn om lekkere groene smoothies te maken. Combineer groene smoothies met een gezonde levensstijl.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 2153x
Toegevoegd op: 2014-02-18 23:51:16
Laatst gewijzigd op: 2014-02-18 23:51:16

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen