Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Jongeren naar Tenerife | Berichten.org

Jongeren naar Tenerife

Een jongeren vakantie naar Tenerife is niet het eerste eiland wat bij je op komt. Waarom dit toch een geschikt eiland is zal hieronder worden uitgelegd.
Tenerife staat niet echt bekend als een vakantie voor jongeren. Het zou duur zijn en je zou er niet kunnen stappen. Duur hoeft het uiteraard niet te zijn wanneer men een lastminute vakantie Tenerife boekt. Hier zal ik uiteenzetten wat jongeren zoal kunnen doen tijdens een vakantie naar Tenerife.

Allereerst is een vakantie naar Tenerife gunstig door het lekkere weer. In de zomermaanden is het gemiddeld 26 graden en dat is natuurlijk heerlijk. Niet te warm en niet te koud. In augustus is het in het zuiden van het eiland het warmst met een gemiddelde maximum temperatuur van 29 graden.

Waar jongeren ook op letten tijdens een vakantie naar de zon zijn de stapmogelijkheden. In Tenerife zal je daar niet in teleurgesteld worden want men kan er prima stappen. De plaatsen waar men voornamelijk terecht kan tot in de vroege uurtjes zijn de Playa de las Americas en Los Cristianos. Hier bevinden zich de vele bars en discotheken. Voor de mensen met heimwee kunnen de Nederlanders terecht in de Flying Dutchman. Een Nederlandse kroeg in Playa de las Americas.

Ook voor de sportieve mensen is verder genoeg te doen. Zo kan men er surfen, duiken en met een jetski op pad gaan. Ook zijn er genoeg sportaccommodaties beschikbaar waar men terecht kan om te sporten. Verder kan men ook speciale excursies boeken op Tenerife. Zo kan men een tocht maken met een catamaran, hier kan men dan walvissen en dolfijnen spotten. Verder kan men op jeepsafari waar je kan deelnemen aan verschillende tours.

Wanneer men naar Tenerife vertrekt kan men het beste even zoeken naar een Last-minute aanbieding Tenerife. Er zijn namelijk genoeg aanbiedingen beschikbaar en deze drukken de kosten van de vakantie behoorlijk. Zo zijn er ook all inclusive reizen beschikbaar waar men van te voren een vast bedrag betaalt en zo op vakantie eigenlijk niks meer hoeft uit te geven.

Zoals men kan zien valt er genoeg te beleven voor jongeren op Tenerife. Men heeft ruime keuze uit activiteiten maar het eiland is dus ook ideaal om lekker te relaxen op de stranden van dit schitterende eiland.

Bericht geschreven door: e-conomy
Aantal keer gelezen: 1352x
Toegevoegd op: 2014-02-18 12:25:18
Laatst gewijzigd op: 2014-02-18 12:25:18

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen