Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wedstrijd winnen door facebook likes kopen | Berichten.org

Wedstrijd winnen door facebook likes kopen

Online wedstrijden waarbij je zoveel mogelijk Facebook likes moet krijgen zijn ontzettend populair. Je kunt de wedstrijd erg gemakkelijk winnen door Facebook likes te kopen voor jouw pagina. Op deze manier heb je al snel de meeste likes van de hele wedstrijd, en laat je zo de concurrentie achter je!

Facebook likes kopen voor een wedstrijd

U hebt al vast wedstrijden voorbij zien komen op facebook waarbij de deelnemers zoveel mogelijk likes moeten verzamelen voor hun creatie, foto, of wat dan ook. Indien u echt goed bent, en de strijd echt spannend is, maar u denkt dat u het net niet zult halen is het last minute facebook likes kopen een heel goede optie. Houdt altijd wel rekening met het wedstrijdreglement. Als daar niet instaat hoe men facebook likes mag bemachtigen, heb je geluk. Staat er wel strikt in hoe men aan likes mag komen, dan is het facebook likes kopen geen mogelijkheid. Soms moet het winnen van een wedstrijd niet fair play zijn. Daarom kun je hier zorgen voor gegarandeerde winst, je hebt zo duizenden likes voor weinig geld!

Opletten bij het facebook likes kopen

Indien je voor je wedstrijddeelname facebook likes koopt, is het belangrijk dat je nagaat tot wie de wedstrijd zich richt. Indien de wedstrijd een internationaal doelpubliek heeft, is het gemakkelijk. Dan kunt u likes kopen van waar dan ook. Is het eerder een lokale wedstrijd, dan heb je weliswaar minder likes nodig om te winnen, maar Chinese likes kopen voor een Nederlandse wedstrijd is ook heel verdacht. De organisator van de wedstrijd kan dit opmerken en je beschuldigen van vals spelen en daardoor je diskwalificeren. Wees dus altijd verstandig bij het facebook likes kopen.

Facebook likes kopen van de juiste doelgroep

Dit is zeker voor wedstrijden – maar ook voor pagina’s, comments, en wat dan ook te “liken” is op facebook – heel belangrijk. Mensen gaan je wantrouwen wanneer je ineens veel likes hebt van mensen die je totaal niet kent, of van mensen uit een heel ander deel van de wereld. Tal van webshops die facebook likes verkopen hebben daarom de mogelijkheid om “likes” uit een land (of landengroep) te kopen. Ook is het steeds vaker mogelijk om enkel mannelijke of vrouwelijke facebook likes te kopen. Ook het facebook likes kopen binnen een bepaalde leeftijdsgroep is al mogelijk.
Veel succes bij het winnen van de wedstrijd!

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 804x
Toegevoegd op: 2014-02-17 12:41:34
Laatst gewijzigd op: 2014-02-17 12:41:34

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen