Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
E-sigaretten roken, welk type liquids gebruik je? | Berichten.org

E-sigaretten roken, welk type liquids gebruik je?

Tegenwoordig is het roken van normale sigaretten bijna een onbetaalbare \\\"hobby\\\" geworden dankzij de accijns die elk jaar verder lijken te stijgen. Er is nu echter een alternatief, het zogenaamde \\\"elektrisch roken\\\" oftwel \\\"dampen\\\".

Elektrisch roken, wat is dat?


Een elektronische sigaret wordt gebruikt in combinatie met zogenaamde "liquids", dit is een vloeistof die leverbaar is in verschillende smaken en, al naar gelang je voorkeur, nicotine bevat. Deze vloeistof wordt in de elektronische sigaret verhit waardoor er een damp ontstaat die je inhaleert. Vooropgesteld, nicotine is gewoon een giftige stof en niet gezond voor je, echter, het inhaleren van liquid damp is veel minder schadelijk voor je lichaam omdat er geen verbranding plaatsvindt en je bijvoorbeeld geen teer en een veelvoud aan andere schadelijke stoffen inhaleert. Daarnaast ben je ook eindelijk van die onvermijdelijke rooklucht af!

Elektrische sigaretten.


E-sigaretten zijn in verschillende uitvoeringen en formaten beschikbaar. Je kunt kiezen voor kleine elegante modellen die qua formaat vergelijkbaar zijn met normale sigaretten maar ook voor een groter model met meer inhoud waardoor je deze minder vaak hoeft na te vullen. E-sigaretten werken met herlaadbare accu's die door middel van een usb kabel of via het stroomnet opgeladen kunnen worden. Laadkabels worden standaard meegeleverd bij aanschaf van een e-sigaret. De duurdere modellen e-sigaret hebben uitgebreidere instelmogelijkheden waardoor je de sigaret af kunt stellen naar je eigen persoonlijke voorkeur. Denk hier dan bijvoorbeeld aan het volume damp wat door de e-sigaret afgegeven wordt. Er worden ook met regelmaat nieuwe modellen uitgebracht, de huidige e-sigaret is dan ook niet te vergelijken met de modellen van 2 jaar geleden.

FlavourArt liquids.


Zoals eerder vermeld vul je een e-sigaret met een liquid. Let goed op wat voor liquids je betrekt, er zit namelijk een groot verschil in kwaliteit. Veel liquids worden in China geproduceerd waarbij niet altijd duidelijk is wat de exacte inhoud van de liquid is. Er zijn daarnaast ook een aantal Amerikaanse en Europese leveranciers. FlavourArt is een Italiaanse producent van liquids en heeft zijn sporen al verdiend in de voedingsmiddelenindustrie. Al de producten van FlavourArt voldoen dan ook aan de Europese regelgeving en zijn officieel gecertificeerd. Er is een grote verscheidenheid aan smaken zoals bijvoorbeeld kers, cappuccino, bosvruchten, menthol en een range aan standaard tabakssmaken. Er is altijd wel iets te vinden wat je aanspreekt en wees ook niet bang eens een andere smaak te proberen. 1 flesje liquid verhoudt zicht tot +/- 10-12 pakjes normale sigaretten maar dan tegen de fractie van de prijs.

Bericht geschreven door: DaPhazz
Aantal keer gelezen: 913x
Toegevoegd op: 2014-02-09 18:46:03
Laatst gewijzigd op: 2014-02-09 18:46:03

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen